od dłuższego czasu kilka razy dziennie pojawia mi się powiadomienie o wykonaniu zadania posiadania co najmniej jednego warsztatu długie łuki czy ktoś wie jak się tego pozbyć
od dłuższego czasu kilka razy dziennie pojawia mi się powiadomienie o wykonaniu zadania posiadania co najmniej jednego warsztatu długie łuki czy ktoś wie jak się tego pozbyć
Też tak mam i nie powiem jest to denerwujące, ale było już dużo postów z tym problemem i suport tez już o tym wie. Czekamy na naprawę.
Poczekać aż support naprawi. Na przyszłość sprawdź, czy nie ma wątku o tym na forum, zamiast zakładać nowy.
Popieram, ale przyznam że mnie tez to denerwuje.
Wątków na ten temat jest całe mnóstwo, ale jak widać niektórym się nawet poszukać nie chce.
to nie to że mi się szukać nie chce ale żaden tytuł się do mojego problemu nie odnosił
czy to wazne ze jest kilka takich, czy komus sie chciało szukac czy nie, wazne jest to ze ten problem jest cały czas i nie jest on miły....
W regulaminie jest wyraźny zapis o niedublowaniu wątków. Ale zawsze to wygodniej wklepać nowy wątek niż użyć opcji Szukaj i wpisać tam 2-3 wyrazy w odpowiednie pole wyszukiwania.
Kwalifikować to jako Spam/Flood i dawać ostrzeżenia, wtedy może się ludzie nauczą że szukanie nie boli.