Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Wątek: Brak zadania gildii

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Prawda jest taka że ten support do którego my piszemy tak naprawdę nic pewnie nie może zrobić.
    Dostają masę maili a że nie mogą przecież przekazać do UK, że w Polsce wszystko totalnie leży więc trzymają nasze zgłoszenia po 2-3 miesiące i dawkują je swoim chlebodawcom podstawiając pewnie obok wyniki sprzedaży klejnotów
    Niestety w naszym supprocie na 100% nie pracują ludzie którzy są nam przychylni i którym zależy na tym aby Polski gracz był zadowolony.
    Pokazują to każdego dnia. A kumulacja była w event KŚ gdzie totalnie olali nasze wszystkie pytania i słuszne pretensje
    Kto brał udział i był zaangażowany skojarzy o co chodzi.
    Próbują robić z nas idiotów niestety robią z ......
    Proponuję tym co mają problemy, sprężyć swój intelekt lub skorzystać z przestrzeni roboczej znajdującej się między uchem lewym a prawym jakiegoś kolegi /koleżanki i napisać po ang do suportu w UK i przypuszczam że pójdzie to o wiele szybciej.
    Ostatnio edytowane przez AndyKozakow ; 24.01.2013 o 09:37

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od początku piszę że to jest tu bardzo negatywne podejście do graczy nic sie nie zmieniło dlatego nie polecam tej gry nikomu a wręcz odradzam każdemu. I myślę że trzeba się zabrać za ten pomysł na YT z filmikami ) dobra reklama dźwignią do pochylni po której się stacza ta banda okłamująca ludzi by "wyczyścić sobie ciasteczka" . jeszcze posty zaczynają znikać :P łoj dobrze że chociaż to działa w tej grze. Jak się nazywa człowiek który okrada kogoś ??? Złodziej . A tu mamy szajkę bandycką która sobie nic nie robi z ludzi . i MOże z łaski swojej odkrywcy po paru miesiącach zaczną przynosić przygody ???? Bo jakoś do mnie nie przynoszą , pewnie tez wina ciasteczek.... Oddać gildyjne i zwrócić bandyci ale nie w dosypce do marmuru tylko w gildyjnych monetach 88 monet za dzień przypominam. A możecie sobie skasować to co napisałem na wszelki wypadek zapisałem i wkleją znów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wygnańcy Niebios - Nowa ziemia / już 77 graczy
    Ostatnio edytowane przez taxi910 ; 24.01.2013 o 09:39

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie wolno zamieszczać korespondencji z suportem...co dla mnie też jest śmieszne...
    Gdzie gracze mają się komunikować w związku z WSZYSTKIMI sprawami związanymi z grą jak nie na forum tej gry...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Lumpola Zobacz posta
    Niestety dzisiaj po konserwacji - nadal brak zadań gildii.
    Poprawka jest przygotowana, będzie testowana. Z tego co wiem to BB szuka jeszcze błędów

Nie wiem czy można tu wklejać korespondencję z supportem
    Zgodnie z regulaminem na forum jest zakaz umieszczania treści korespondencji z suportem lub jej fragmentów.

ciekawe ile to potrwa, czy i kiedy naprawią
    Dziś na testowym będzie update, jeśli poprawka zadań znajdzie się w tym pakiecie to w przeciągu miesiąca trafi to rozwiązanie tutaj. (O ile wyeliminuje błędy)

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa ziemia/TLB/96 graczy, brak zadań od października"(
    odpowiedź: ...zajmujemy się tym..... ...problem jest nam już znany... ...teraz więcej osób będzie odpowiadało na wasze zgłoszenia...
    A zadań jak było brak, tak brak dalej, jak pod koniec lutego na testy wrzucą, to wprowadzą w marcu po następnych poprawkach, a to będzie pół roku odkąd ich nie mamy, co daje: średnio (105mg za wykonanie przez gildię+ 35mg na głowę za wykonanie)x średnio 30 dni w mc x 6mc =25200monet gildyjnych, co jest nie do pomyślenia jaką stratę ponosimy i jeszcze pomnożyć to przez ilość osób, które od początku były, to grubo ponad
    2 MILIONY MONET GILDII w piach idzie.
    Ostatnio edytowane przez anael6669 ; 24.01.2013 o 23:25 Powód: Usunięcie nieregulaminowych treści

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Husarz Zobacz posta
    .

Dziś na testowym będzie update, jeśli poprawka zadań znajdzie się w tym pakiecie to w przeciągu miesiąca trafi to rozwiązanie tutaj. (O ile wyeliminuje błędy)
    Panie Husarz- miesiąc?
    Problem dotyczy jak widzę wszystkich serwerów i trwa już bardzo długo, gdyby byli uczciwi to by po pierwsze wyłączyli zadania gildyjne wszystkim na czas poszukiwania błędu, żeby było uczciwie choć troszkę, poinformowali o tym ludzi normalnie, a nie przez swoich podstawionych graczy tu na forum, gdzie czyta niewielka liczba ludzi, więc dezinformacja trwa nadal.
    Ostatnio edytowane przez Lumpola ; 24.01.2013 o 10:35

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to by było 6ciu wesołych geologów albo setki premii, a co za to dadzą, jaką rekompensatę, to co zwykle, czyli kosz egzoi albo latającego osadnika, i +500 do marmuru, kpina

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dokładnie!!!!

my chcemy zadania gildyjne aby były dostępne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    co to za ściema z tymi konserwacjami?????????????
    Nic nie robią a serwer wyłączony, a zadań gildyjnych jak nie było tak i nie ma!!!!!!!

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja bym napisał szczerze co myślę na ten temat, ale obawiam się że dostałbym bana... :]

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów