Kolonia/OLIMP/ 32 graczy, również po evencie straciliśmy zadania gildijne, odpowiedź supporta: proszę czekać.... ILE???
Kolonia/OLIMP/ 32 graczy, również po evencie straciliśmy zadania gildijne, odpowiedź supporta: proszę czekać.... ILE???
Antoonina, obawiam się, że trzeba poczekać co najmniej do 14.02.2013 - właśnie wtedy powinna pojawić się poprawka związana z częścią problemów z dziennymi zadaniami gildii.
A myślicie również nad jakimś pokryciem strat w związku z tą awarią? To nie kilka dni, a prawie półtora miesiąca będzie.
Piaskownica i poniżej krytyki
Nie sądzę żeby myśleli nad wyrównaniem szans, od nas gildii zaczęły odchodzić osoby do innych, tam gdzie zadanie jest, bo zależy im na monetach - i to nie jest w porządku ze strony firmy, że sytuacja pozostaje w takim stanie. Jeszcze raz apeluje o zawieszenie zadań dla wszystkich, do czasu wejścia poprawki i naprawienia błędu. Albo rzeczywiście przemyślcie to i dajcie gildiom pokrzywdzonym rekompensatę.
Czarci Gaj/Settlers/ 95 graczy, problem jest już bardzo długo a support odpisuje tylko bzdety . Oni nas mają gdzieś!!!!!!!!!!!!
POPIERAM wyłączenie całkowite dla wszystkich gildii wyżej omawianych zadań gildyjnych. Opcja jest niedopracowana bardzo poważnie.
Gra wręcz zmusza prowadzących gildię by wymagali od gildiowiczów zgłaszasznia wykonania. Księgowania. Zabiera godziny życia. A na końcu zadanie nie chce się zakończyć.
Mamy dość strat (wcale nie małych) wynikających z takiej niedoróby! Żądamy rekompensaty i interwencji.
Proszę dodać możliwość łatwego wglądu w to kto zadanie ukończył.
Nie doprowadzajcie do tego aby to gracze robili za algorytmy kodu brakujące w grze !!!
Wprowadzenie od 14 lutego nowych przedmiotów,ostatnie dni kiedy mozna kupic geologa itp są w takiej sytuacji nie na miejscu!
XAAR reaguj !!! Jeżeli chcesz wiedzieć co by się przydało jeszcze do prowadzenia gildii napisz do mnie! Mam 15 lat doświadczenia w takie klocki.
Międzyinnymi wypadałoby dodać wgląd adminów gildii w to kiedy ostatnio ktoś był aktywny (zielona-żółta-czerwona kropka w skali tygodnia chociażby).
Reaguj kolego zanim zrobi się tu piekło !!
*Moja poprawka,do tego co powyżej pisałem wcześniej-moze się komuś przydać:
Znaleźliśmy sposób na ten błąd.I nie jest to tym razem anulowanie zadania.A dla większości graczy na dzień dzisiejszy to było jedyne rozwiązanie w przypadku gdy ono samo nie kończyło się.
Jak mniemam chodzi chyba o to że podczas startu zadania ustalana jest właściwa i niezmienna liczba ludzi którzy muszą je wykonać,a nie ma znaczenia ta którą pokazuje licznik dostosowujący się stale do obecnej ilości graczy.I tak oto przykładowo wyrzucamy graczy bo przestali grać i widzimy ze zadanie wymaga już mniej nas,ale potem ono i tak nie konczy się. Jednak nadal są ludzie w gildii którzy mogą je wykonać. No chyba że zaszły bardzo drastyczne zmiany w ekipie... Kiedy po prostu taka liczba ludzi,jakiej zadanie oczekiwało na początku jego zaistnienia, zakończy je to wszystko zostaje zaliczone.I mamy kolejne zadanie. Tak więc śmiało,jeżeli się z czymś takim spotkacie.
Natomiast to z brakiem wogóle zadań to już konkretny kaliber.Mielismy i tak kiedys tygodniami.Ale wtedy te zadania były zupełnie nieopłacalne.
Kradły surowce na potęge i dawały śmiech na sali,a nie wynagrodzenie.Były to czasy zanim zmieniono to na monety gildii.
Brak tamtych zadań był mi nawet na rękę-nie musiałem anulować,o co gracze prosili stale bo zaśmiecały im tylko grę.
Inny błąd na jakim straciłem 500 monet gildyjnych to było podczas ofiarowania ich znajomej by mogła kupic sobie geologa.
Ona ich nie otrzymała (a znam ją 11 lat i to nie jest ściema gdyby ktos chciał podważać jej wiarygodność), do mnie też już nie wróciły.
Ludziom czasem ginie EXP.dostają samo PD a sami przechodzą przygode.
I tak oto globalnie na tych serwach przypuszczam wszyscy tracicie jak i my.
Ja rozumiem,że to beta.Dlatego mówię i od siebie co tu sie wyprawia z tym.
Czuje sie wręcz okradany przez niedoróbki i nikogo to jak na razie nie obchodzi.
Pozdrawiam i życzę jak najmniej stresu rodakom na wszystkich tych serwerach.Miłej gry o_O
Ostatnio edytowane przez Bailando666 ; 01.02.2013 o 00:46
Dolina Odkrywców/Biały Kościół/12 osób
Pozdrawiam