Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Coraz większe lagi na przygodach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    michlla: a jaki masz ping podczas testów? Sprawdź na speedtest.pl i/lub speedtest.net

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    ping mam 42, więc to raczej nie problem mojego internetu, tym bardziej, że podobne problemy zgłasza sporo osób w gildii.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez michlla Zobacz posta
    wcale nie jest tak kolorowo, odłożyłem robienie bloku w czarnych rycerzach wczoraj wieczorem, bo za każdym razem po wysłaniu generała pojawiał się nad obozem koń/listopada.
    akurat w czarnych bloki są dosyć pewne , jak widzisz ze masz ośmio sekundowe opóźnienie przy wychodzeniu generałów z garnizonów
    to wysyłasz ich 4 paliki wcześniej niż powinieneś , sześcio sekundowe to 3 paliki wcześniej itp

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wcale nie jest tak kolorowo, odłożyłem robienie bloku w czarnych rycerzach wczoraj wieczorem, bo za każdym razem po wysłaniu generała pojawiał się nad obozem koń. niestety dzisiaj o 7:30 również były lagi. potwierdzam też lagowanie przy wrzucaniu koszyków. jak BB nic nie zrobi to wrócimy do sytuacji z października/listopada.
    Koń nad obozem pojawia się w przypadku zaproszenia kogoś do przygody. Jeżeli planujesz bloki na przygodzie wieloosobowej nigdy nie zapraszaj znajomego do przygody przed ostatnim blokiem.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    wcale nie jest tak kolorowo, odłożyłem robienie bloku w czarnych rycerzach wczoraj wieczorem, bo za każdym razem po wysłaniu generała pojawiał się nad obozem koń. niestety dzisiaj o 7:30 również były lagi. potwierdzam też lagowanie przy wrzucaniu koszyków. jak BB nic nie zrobi to wrócimy do sytuacji z października/listopada.
    Animacja z koniem nad obozem przy wysyłaniu generała pojawia się gdy do przygody jest zaproszony inny gracz, i nie jest to objaw lagów tylko dodatkowy element gry. Trzeba pamiętać, żeby zapraszać innych po zrobieniu wszystkich planowanych bloków bo ta animacja z koniem może znacząco wpłynąć na powodzenie bloku. Tylko raz zrobiłem ten błąd i zaprosiłem przed ostatnim blokiem, ale na szczęście się udało (optymistycznie założyłem, że ta animacja jest jednakowa i trwa tyle samo dla wszystkich garnizonów i wszystko wyszło).

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów