Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Gildia 300 [3OO]

Początkujący Osadnik Awatar Xerxes_osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Gildia 300 [3OO]

W zasadzie wszystko jest w formie graficznej, więc nie będę się dodatkowo rozpisywał

Edit: Jako, że do gildii dołączyło kilka nowych osób, nastąpiła aktualizacja prezentacji w formie graficznej, uwzględniająca te zmiany
    Jak widzicie, jest jeszcze odrobina miejsca na kilka nowych avatarów.
    Gildia 300 posiada własne niezależne forum z galerią
    Ostatnio edytowane przez Xerxes_osadnik ; 29.08.2013 o 10:23 Powód: odświeżenie grafiki
    Prawdziwy facet nie je miodu, prawdziwy facet żuje pszczoły

Początkujący Osadnik Awatar Mada1535
    Serwer
    Złota Góra
    elyta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jesteśmy najfajniejsi!

Nowicjusz Awatar Grenelle
    Serwer
    Złota Góra
    Ave Xserxes!
    (...)

A Ty zbłąkany wędrowcze, czego szukasz? Kogóż wyglądasz?

Jeśliś wybrał te z mniej uczęszczanych dróg, choć były zarośnięte gąszczem cierni i pełne niezbadanych, wiejących niepokojem czeluści..., jeśliś rad spotkać Człowieka, którego słowa i czyny zapadają w pamięć na długo... jeśliś gotów stawić czoła swoim słabościom, walczyć z przeciwnościami i dać z siebie to, co najlepsze... dobrześ trafił.
    Jeśli jesteś niebanalnym, odrobinę niemożliwym, mającym zdrowy dystans do świata i siebie samego "wariatem"... tu założysz gniazdo... Bo tylko "wariaci są coś warci"... To dzięki nim, świat nabiera kolorów, staje się ciekawszym i bardziej ekscytującym.
    ...Może właśnie czekamy na Ciebie...?
    Ostatnio edytowane przez Grenelle ; 16.01.2013 o 14:15

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ha, dlaczego wyglądam jak ksiądz? Z drugiej strony "Nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycji!", więc nie jest tak źle. No entres donde libremente no puedas salir! (do moderatora (szczególnie tego Zakręconego): przed edycją i daniem mi ponownego ostrzeżenia proszę o wskazanie mi punktu w regulaminie, który jest łamany tym hiszpańskim cytatem. Mimo szczerych chęci, nie znalazłem żadnego podpunktu, który mówi, że moja wiadomość stoi w sprzeczności z zasadami forum).
    Ostatnio edytowane przez Dedrytus ; 18.01.2013 o 23:16

Nowicjusz Awatar Grenelle
    Serwer
    Złota Góra
    Oj, Ded... Ded...

Ta "kiecka" prezentuje się przecież bez zarzutów! Wzór elegacki, rodem z Paryża, do tego zgrabnie taliowana! Guziczki piękne z masy perłowej, obciągane aksamitem najlepszego sortu! ...A ten narzeka...
    Białogłowy będą hurtowo mdleć pod amboną, a ich spracowani, acz dzielni mężowie, spoglądać na Cię z pełną nieufności rezerwą...
    "Give them nothing! But take from them everything!"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a ja wygladam jak piekarz

Początkujący Osadnik Awatar Arcadius_Wielki
    Serwer
    Czarci Gaj
    W Settlersach każda postać jest ważna, piekarz to wszak postać wręcz strategiczna, powinieneś być dumny, zresztą pewnie jesteś

Początkujący Osadnik Awatar LooneyTunes
    Serwer
    Złota Góra
    Mówiąc krótko to jedna, wielka rodzina Na próżno szukać tutejszego humoru w sieci. Nie pierwsza gildia w jakiej miałem przyjemność przebywać, ale zdecydowanie najfajniejsza. Polecam naszą kryjówkę od codzienności wszystkim wartościowym graczom.

Początkujący Osadnik Awatar Nati_Majusia
    Serwer
    Złota Góra
    Ja od siebie dodam tylko, że jestem szczęśliwa, że taka gildia jak nasza po prostu jest

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów