Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 114

Wątek: USZKODZONY OBSZAR SERWERA - powrót a w zasadzie niekończąca się opowieść

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Równie dobrze mogliby zwrócić również expa. Nie powinno być to trudne, skoro robią to niejednokrotnie na serwerze testowym. Jedynym problemem mogą być wykonane zadania, ale to chyba też jest zapisane gdzieś w bazie danych i można te dane odzyskać i przenieść na ewentualne nowe konto.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ciekawy jestem rozwiazania kochanego supportu. Bo moim zdaniem nieda sie oddać wszystkich surowców które ktos zdobyl na 50 lvl. 500 000 niebieskich by nie starczyło na moja wyspe... nic tylko czekam na jaką kolwiek odpowiedz

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Chyba sobie nie wyobrażają że dadzą mi w razie czego jakieś nędzne surowce za 9 miesięcy grania po 8h dziennie.
    Niech mnie nie rozśmieszają że nie robią co jakiś czas kopii bezpieczeństwa czy czegoś w tym stylu ...
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 15.01.2013 o 20:08 Powód: Usunięcie treści niezgodnych z regulaminem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Obecnie nie można się zalogować na g7

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie też nieplanowana przerwa techniczna. Do supportu pisałem ponad miesiąc temu w sprawie utraconych surowców i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Szkoda, że pobrać kasę za klejnoty im się "nie zapomina".

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    wiecie co się dzieje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cały dzień znowu jak by nie inaczej, to taka norma raz na jakiś czas, to chyba, żeby się nam nie nudziło, problem z wejściem do gry, raz, jeden 1 raz udało mi się zalogować i pograć chwile, później nic padlina, dostać się na forum by dowiedzieć się, że znowu coś padło, kilkadziesiąt prób. Nie wiem co się dzieje, ale to już się staje w......... i nudne do bólu. Ostatnio znowu zniknęły przedmioty w drodze z menu gwiazdy do magazynu, ale to powoli norma w tej grze, że coś znika, nie działa, no ale jak zwykle będzie odpowiedź, że to wersja beta, ludzie jak długo to będzie wersja beta? Chyba do końca bo to wygodne dla chowania błędów i nieudolności ze wersją beta.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli jeśli dobrze czytam warto zaczekać do pierwszej "konserwy" po wystąpieniu błędu bo to może naprawić problem. BTW nigdy nie miałem problemów technicznych a gram od kilku miesięcy stąd też zapytanie odnośnie kontaktu do supportu - skąd/gdzie go można dostać?

Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Witam.
    Serwer "Nowy świat" lvl 42 - Przygoda "Okraść bogatych" wysłałem wszystkich generałów i oczywiście przy próbie wejścia lub anulowania przygody otrzymuję info "uszkodzony obszar serwera" i wywala mnie z gry do strony głównej. Do końca przygody zostało 2 dni i jestem ciekaw czy moi generałowie wrócą bo pewnie nie :/
    Proszę o pomoc

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam jak mi do pierwszej konserwacji po problemie z uszkodzonym serwerem nie wróci konto to ile czasu poswieciłem na gre to będe robił wszystko i pisał do wszystkich jak to jest czyli kase umią brac za klejnoty ale z tym nie umią sobie poradzic pozdrawiam wszystkich graczy

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów