no ja już trzy dni nie moge sie zalogować też uszkodzony obszar serwera
no ja już trzy dni nie moge sie zalogować też uszkodzony obszar serwera
proponuję odświeżyć ang lub niemiecki i skontaktować się z kimś kto stoi wyżej niż nasz support![]()
Nasz support to właśnie team niemiecki deweloperów i techników![]()
Kolejne reklamy w TV zrobiły swoje... pewnie doszło znow z 1000 graczy i ta sama sytacja co byla wczesniej... Trzeba być naprawde mądrym żeby nie wyciągnąć wnioskow ze wczesniejszej awari i dalej robic to samo... Brak mi słow na opisanie tego, narazie jest nas kilka osob ale poczekajcie az kolejne osoby dołączą do gry i do puki nie bedzie nastepnych serwerow ta liczba osob bedzie stale rosnąć <brawo>
ps. andy napisz komus z i-n-f ze mam taki fajny problem z gory dzieki..
Nookias współczuję. U nas Guild Leader też dostał strzała na uszkodzony obszar. Niedługo wraca na 1lvlWszystkie zasoby zostaną zwrócone, ale czas włożony w grę oraz lvlowanie nikt nie zwróci :/
czemu wraca na 1 lvl ? przeciez taki problem juz byl tyle ze trzeba czekac :/ a pozatym niema siły takiej ktora zwroci moje zasoby bo w BB jakby sie wszyscy poskładali to i tak im tego nie starczy![]()
Nie udało się naprawić jego wyspy, ale mają w nią podgląd, więc wiedzą jakie były surowce. Mogą tylko zresetować konto do 1lvl i zwrócić surowce. Przy najbliższej konserwacji to się stanie. Zobaczymy efekt. Support ma władze, więc ma też i surowce w nieskończoność![]()
panowie ale ten blad wywala na serweze słoneczny gród
bixon1984: ten błąd dotyczy wszystkich polskich i zagranicznych serwerów, a nie tylko polskiego słonecznego.
Dziwi mnie że support tylko zwróci surowce, wcześniej był też temat Obszar serwera uszkodzony i gracze pisali że mają odblokowane konta normalnie a nie od 1lvl.
Pozdrawiam
Mod Zakreony