Zobacz wyniki ankiety: Czy jestes za wprowadzeniem kolorystyki garnizonów

Głosujących
28. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

21 75.00%
  • nie

7 25.00%
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kolorystyka garnizonów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Kolorystyka garnizonów

Proponuję wprowadzenie kolorystyki garnizonów, w zależności od generała stacjonującego w nim. Przy większej ilości generałów, oraz losowym miejscu powrotu, ułatwiłoby to zlokalizowanie konkretnego generała.
    I tak np: weteran - kolor czerwony, szłom - niebieski, pień - różowy, zwykły - biały.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wchodzisz do menu gwiazdy, klikasz ikonkę wybranego generała i zostajesz automatycznie przeniesiony do obszaru, w którym jego garnizon się znajduje oraz otwiera się okno jego garnizonu. Kolorki są zbędne.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak najbardziej popieram, przy większej ilości generałów zdecydowanie poprawiło by to komfort grania, myślałem o tym samym.
    Kto ma pod 30 generałów ten wie o czym myśle

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Popieram. Przy większej ilości generałów to by się przydało. I w/g mnie każdy generał powinien mieć jeszcze przycisk do wysłania na przygodę (nieraz ciężko znaleźć w menu tego generała co mu się przydzieliło wojsko)

Odkrywca Awatar anael6669
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Podobny temat był już, ale jak pisałem tam:
    1: umieśćmy na każdym generale jakiś obrazek z galerii, lub wklejmy jakiś nasz obrazek dla rozróżnienia
    2: nadajmy imiona generałom
    3: możliwość poustawiania generałów według własnego "widzi mi się", ten pierwszy, ten trzeci, a ten ostatni
    A to co pisali inni:
    1: zmiana wyglądu obozu, np żniwiarz ma obóz przypominający smętarz dyń, a weteran zamek...
    2: w czasie przenoszenia obozu lub ataku generała, po kliknięciu na wybranego przenosi nas na niego, w miejsce w którym on jest...
    3:.. i chyba to tyle"),
    Ale jestem jak najbardziej za")

Uprawnienia umieszczania postów