Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Odwieczny problem z czwartym slotem w sklepie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Odwieczny problem z czwartym slotem w sklepie

Witam
    Po ostatniej konserwacji znowu powrócił problem z kupieniem czwartego slotu sprzedaży za 9 monet. Zamiast 9 wyświetla się 6. Gdy spróbujemy kupić taki slot to nie dość, że zniknie nam z konta 9 monet to wetnie także towar który chcemy wystawić na sprzedaż.
    Mi zginęło 2000 rudy żelaza towar deficytowy jak wiadomo. Może organizatorzy gry staną na wysokości zadania i w końcu naprawią ten czwarty slot o zwrocie wyparowanego surowca już nie wspomnę.
    Pozdrawiam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Przecież ten towar Ci nie ginie tylko jest dla Ciebie niewidoczny, oferta wisi na handlu ale nie masz jej w spisie
    przynajmniej u mnie tak to działa
    akurat mnie ten problem nie przeszkadza bardziej mnie wq..ia jak przyjmę zapro do przygody i po przelogowaniu 15 minut staram się z znowu zalogować

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Owszem, oferta ani towar nie ginie, jednak nie zmienia to faktu, że jest to błąd, bo próba wykupienia po raz drugi slota, którego już się wykupiło może faktycznie skutkować utratą towaru. Nigdy nie wiadomo czy gra pozwoli na wystawienie takiej oferty czy po prostu handel się nam wykrzaczy bo slot będzie zduplikowany.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Faktycznie potwierdzam towar nie zginął tylko jest niewidoczny

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mi wcięło tak przygodę wikingowie, co teraz mam zrobić?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Niczego nie wcięło. Wisi tańszym kosztem. Po wygaśnięciu ,jeśli wcześniej nikt nie kupi wróci do gwiazdy. Widze twoją oferte.
    Ostatnio edytowane przez Podkołdernik ; 10.01.2013 o 21:54

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Do skasowania.

Uprawnienia umieszczania postów