Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jak uruchomić nowo odkryte krainy?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Jak uruchomić nowo odkryte krainy?

Obsługa serwera wie o tym, a jednak nie potrafi odblokować. czy ktoś mi pomoże!

@Edit Bogver:
    1. Proponuję pisać poprawnie w języku polskim
    2. Po drugie ilość wykrzykników nic nie zmieni, wystarczy jeden
    3. Po trzecie temat odnośnie nowych krain i ich zagospodarowania był na forum.
    Ostatnio edytowane przez MOD_BOGVER ; 09.01.2013 o 09:50 Powód: BŁĘDY ORTOGRAFICZNE ;

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez kazimierzDZ Zobacz posta
    obsluga erwea wie o tym ajednak nie potrfi odblokowac. czy ktos mi pomorze!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Spróbuj ciut jaśniej opisać swój problem bo nie do końca wiadomo co się u Ciebie na Pomorzu dzieje

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    1. Jeśli wysłałeś odkrywcę, by zbadał nowe krainy - to pojawi się na mapie nowa strefa bez chmur (toggle fow) - na niej znajdują się obozy bandytów.
    2. Te obozy bandytów musisz pokonać swoją armią przypisaną do generała.
    3. Po podbiciu wszystkich obozów na danej strefie masz możliwość jej przejęcia. Aby tego dokonać, stawiasz tam magazyn.
    4. Po postawieniu tam magazynu w nowo podbitej strefie, masz możliwość budowania innych budowli na tym terenie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja właśnie podbiłem nową strefę postawiłem magazyn i mam pytanie czy powinienem dostać za to zwiększony limit patentow budowlanych bo niec nie dostałem a został mi 1 co dalej

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Czasami po podbiciu przywódców bandytów otrzymuje się patenty budowlane. Nie pamiętam czy co każdego , ale co któregoś na pewno

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Patenty otrzymuje się za każdą podbitą strefę (nie dostaje się na s4 bo tam nie ma bandytów), patenty dostajemy jako nagrodę za podbicie przywódcy, do tego 300 monet.
    Nagroda jest jako wiadomość w grze, po zaakceptowaniu trafia do gwiazdy i jest dostępna w zakładce "premie".

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów