Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Problem z logowaniem!!!!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik Awatar a-sio
    Serwer
    Nowy Świat
    Weszlam do gry.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nudzi Ci się bo nie możesz się zalogować to proponuje dokładnie policzyć ile jesteś stratny surowców na tej przygodzie plus w ramach rekompensaty napisz im że chcesz najlepszego dropa z tej przygody. Podaj dokładnie co chcesz z dropa.
    Potem zrób arkusz w excelu i policz dokładnie ile dziennie tracisz na złożach, produkcji wszystkiego na całej mapie.
    Policz potem ile przez te dni straciłeś i wyślij im dokładną rozpiskę ile mają oddać.
    Na koniec napisz że Twoje nerwy które straciłeś wyceniasz na ....k granitu i że byłby miło żeby w trosce o zdrowie klienta i dobre imię ubisoftu przelali te wszystkie surowce na Twoje konto
    Podejdź do tego profesjonalnie i nie daj się ponieść emocjom:P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja się wcale nie denerwuję. Jestem totalnie wyluzowanym kwiatkiem na piaszczystej, słonecznej plaży. Nic mnie nie obchodzi brak możliwości wejścia do gry. Ommmmm...
    "Niektórzy rodzą się wielkimi.
    Niektórzy wielkość osiągają.
    Niektórzy do niej dążą.
    I są jeszcze ci inni. "

Początkujący Osadnik Awatar Mihau_Alu
    Serwer
    Kolonia
    Logowanie nie działa, wywala komunikat: "Połączenie nie powiodło się" i tak od rana. Gratuluję zakonczenia przerwy konserwacyjnej, zdzialala wiele

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przerwy konserwacyjnej nie było.

Początkujący Osadnik Awatar Mihau_Alu
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Przerwy konserwacyjnej nie było.
    Tego nie wiem. W każdym razie wczoraj mogłem się zalogować, a dzisiaj już nie.

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    Chyba juz wiem czemu sa te problemy z logowaniem. Własnie przed chwilką po 4 dniach nie obecności zobaczyłem ze mam zle ustawioną date na kompie. Ustawiłem i nagle zadziałało. Być może to ma cos ze soboą wspolnego.
    ------------------------------------------------FORZA JUVE------------------------------------------

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Aja od 4 dni nic.Aktywna przygoda,kopalnie pewnie padły,zzboża też,co jest z tą grą?

Początkujący Osadnik Awatar Sam_O_tnosc
    Serwer
    Kolonia
    tak... niebieskie tlo logowania od rana... hmm, w sumie to tylko gra, ale bez premii, cala gospodarka padnie... nie wesolo po poprawkach.. moze wlasnie "naprawili mi uszkodzony obszar" ... i stad takie problemy ... jutro moze, bedzie lepiej... w koncu naprawiaja te strefy codziennie okolo 2 ...

Ps.: czyszczone ciasteczka itp.. sprawdzane na 3 przegladarkach, laptopie i komputerze.. wszedzie to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie to samo.A nikt nie zwróci mi utraconej przygody,padniętych kopalń...Też sprawdzałem na kilku przeglądarkach i na dwóch kompach.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów