Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Widoczność update'u budynków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Widoczność update'u budynków

Szukałem takiego wątku, ale nie znalazłem. Jeśli już taki mimo wszystko istnieje proszę o scalenie i sorry za bałagan.
    Czasem zdarza się tak, że % update'u przy budynku zostaje zasłonięty przez inny budynek. Czy nie da się tego wprowadzić np. do okienka szczegółów, które otwieramy jeśli naciśniemy na budowlę? Dobrze byłoby również podawać czas do końca. Wiadomo, ze można to prosto policzyć z procentów (jeśli je widać), ale skoro i tak jest to zliczane to można by to wyświetlać.

Osadnik Awatar Al-exa
    Serwer
    Złota Góra
    Jestem za. Zwłaszcza przy podnoszeniu na 5 lewel jest to irytujące.
    ( a sprawa już chyba była poruszana)
    Ostatnio edytowane przez Al-exa ; 03.01.2013 o 15:43

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Sprawa na pewno gdzieś już się przewinęła, choć nie mam pewności czy była jako osobny wątek, czy po prostu ktoś gdzieś o tym wspomniał. W kwestii formalnej - dodaj ankietę bo jest wymagana regulaminem i masz moje poparcie

Edit:

Jednak jest już taki temat:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...ia-lvl-budynku

Ale podobnie jak ten nie ma ankiety
    Ostatnio edytowane przez zwolk ; 03.01.2013 o 17:53

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Taki fix był już kiedyś wgrywany, prawdopodobnie przez niedopatrzenie nie został dodany do świątecznej wersji gry, przekażę więc ankieta już zbędna. Pozwolę sobie również zamknąć temat.

Mod Zakrecony

Uprawnienia umieszczania postów