Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: brak mozliwośći grania na 35 poziomie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

brak mozliwośći grania na 35 poziomie

(na poziomie 35 wchodzi mi do gry pisze przyblizony czas gry tzn.ze juz w końcowej fazie ładowania gry wyskakuje informacja ze ten fragment serwera jest uszkodzony i mi wyskakuje ze sproboj ponownie i proboje i probuje i nic

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    czyszczenie ciasteczek i zmiana przeglądarki, jak nie pomoże zgłoszenie do supportu i czekanie na rozwiązanie. (ew. jeśli zaczynałes ostatnio jakąś przygodę to poczekaj aż minie)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    co to znaczy czyszczenie ciastek? i co z 200szt żołnierzy zastana na przygodzie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    juz nie pierwszy vraz robie przygode na konskim grzbiecie co to sie dzieje ze cały czas jakies problemy tylo z ta gra

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    co do ciasteczek to ctrl shift del otworzy Ci odpowiednie menu do czyszczenia pamięci podręcznej przeglądarki. co do ewentualnych strat to jak zwykle zostaje pisanie do supportu prośbę o rekompensatę (radzę dokładnie policzyć ile i czego w surowcach podstawowych, bo sami to dadzą cokolwiek na odczepnego)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    jak napisac do tego suportu??? w forum to jest bo mysle ze tak ale szukam i nie pisze dokładnie tak jak napisałes "support"

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jest napisane, luknij w moja sygne , "Jak skontaktować sie z supportem"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    u mnie ten sam problem.gram na 35lvl i robilem mrocznych kaplanow od poludnia nie moge odpalic gry.jak sie skontaktowac z supportem?

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    kliknij w link tuż nad Twoją wypowiedzią

Uprawnienia umieszczania postów