Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Wątek: Problem z zakupem klejnotów

Początkujący Osadnik Awatar siarix
    Serwer
    Kolonia
    Soa 1

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    błąd zniknął zaraz po promocji, brak słów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja nadal podtrzymuję temat, gdyż problem opisany przeze mnie na początku nadal istnieje. Wciąż dostaję ten sam komunikat błędu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a co ma do tego wydawca gry ? co wy z tymi przelewami24 jak są problemy to do nich piszcie, przelewy24 to nie jedyna opcja - można wpłacac na różne sposoby jak choćby bezpośrednio poprzez kartę płatniczą czy moneybookers. Jak komuś bardzo zależy to sobie poradzi a jak ktoś jest zwykłą sierotą to będzie narzekał i żalił się bo nie umie sobie poradzić

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Wydawca jak słusznie zauważyłeś nie może odpowiadać za problemy techniczne pośredników. Jednak jeśli wydawca udostepnia taki a nie inny kanał płatności to powinien on działać. Był bardzo króki czas trwania promocji (kilka godzin) stąd niektorzy probowali to zakupić przed 23 a po nieudanych probach zakładania konta na PP czy MB nie miałąby sensu bo nie starczyło by czasu. Gdyby od razu było wiadomo ze promocja tylko za pośrednictwem kanału X i Y to luz a tak ... miejmy nadzieję, że promocja zostanioe powtorzona i nie dzisiaj od 22 do 1 w nocy heheh Do siego ROku

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie ma promocji źle! Jest promocja to jeszcze gorzej! Macie ****a problemy... najlepiej pousuwajcie konta i nie grajcie jak wszystko Wam w tej grze przeszkadza.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Oj Hajduk życzę Ci abyś napotkał na problem np. "Uszkodzony obszar serwera". Też Ci wtedy napiszę usuń se lepiej konto a nie narzekasz. Napotkałem już w tej grze na kilka błędów i zawsze je zgłaszam. Na tej podstawie wydawca wie gdy coś działa nieprawidłowo. A skąd wiem, że to problem z grą a nie z bankami? Bo próbowałem każdej opcji, a ponadto założyłem sobie nawet dwa konta i na nich problem nie wystąpił. Stąd wiem że w moim przypadku problemem jest coś w rodzaju błędnego zlinkowania konta gry z systemem płatności.
    Ostatnio edytowane przez Alixir ; 31.12.2012 o 20:21

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Maroncjusz Zobacz posta
    a co ma do tego wydawca gry ? co wy z tymi przelewami24 jak są problemy to do nich piszcie, przelewy24 to nie jedyna opcja - można wpłacac na różne sposoby jak choćby bezpośrednio poprzez kartę płatniczą czy moneybookers. Jak komuś bardzo zależy to sobie poradzi a jak ktoś jest zwykłą sierotą to będzie narzekał i żalił się bo nie umie sobie poradzić
    Misiu, nie znasz problemu to po co się wypowiadasz, problemy były ewidentnie po stronie gry bo szwankowały wszytkie automatyczne metody płatności. Co zresztą było zaznaczane w komunikatach pośrednika że bład występował "u sprzedawcy"
    Ostatnio edytowane przez OrSzuL4321 ; 31.12.2012 o 20:22

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    I mają zamiar zafundować nam rekompensatę za te problemy? Próbowałam kilkadziesiąt razy, bo na fejsie ktoś mówił, że jak się próbuje i próbuje, to w końcu zadziała. U mnie nie zadziałało, a byłam poważnie zainteresowana ofertą. Ostatnia taka była chyba ze 2-3 miesiące temu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja także chciałem kupić klejnoty. Próbowałem 30 minut i nic. Co do rekompensaty, to nie liczyłbym na nią. Pewnie będzie trzeba czekać do wielkanocy na kolejną taką promocję.

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów