Soa 1![]()
błąd zniknął zaraz po promocji, brak słów
Ja nadal podtrzymuję temat, gdyż problem opisany przeze mnie na początku nadal istnieje. Wciąż dostaję ten sam komunikat błędu.
a co ma do tego wydawca gry ? co wy z tymi przelewami24 jak są problemy to do nich piszcie, przelewy24 to nie jedyna opcja - można wpłacac na różne sposoby jak choćby bezpośrednio poprzez kartę płatniczą czy moneybookers. Jak komuś bardzo zależy to sobie poradzi a jak ktoś jest zwykłą sierotą to będzie narzekał i żalił się bo nie umie sobie poradzić
Wydawca jak słusznie zauważyłeś nie może odpowiadać za problemy techniczne pośredników. Jednak jeśli wydawca udostepnia taki a nie inny kanał płatności to powinien on działać. Był bardzo króki czas trwania promocji (kilka godzin) stąd niektorzy probowali to zakupić przed 23 a po nieudanych probach zakładania konta na PP czy MB nie miałąby sensu bo nie starczyło by czasu. Gdyby od razu było wiadomo ze promocja tylko za pośrednictwem kanału X i Y to luz a tak ... miejmy nadzieję, że promocja zostanioe powtorzona i nie dzisiaj od 22 do 1 w nocy heheh Do siego ROku
Nie ma promocji źle! Jest promocja to jeszcze gorzej! Macie ****a problemy... najlepiej pousuwajcie konta i nie grajcie jak wszystko Wam w tej grze przeszkadza.
Oj Hajduk życzę Ci abyś napotkał na problem np. "Uszkodzony obszar serwera". Też Ci wtedy napiszę usuń se lepiej konto a nie narzekasz. Napotkałem już w tej grze na kilka błędów i zawsze je zgłaszam. Na tej podstawie wydawca wie gdy coś działa nieprawidłowo. A skąd wiem, że to problem z grą a nie z bankami? Bo próbowałem każdej opcji, a ponadto założyłem sobie nawet dwa konta i na nich problem nie wystąpił. Stąd wiem że w moim przypadku problemem jest coś w rodzaju błędnego zlinkowania konta gry z systemem płatności.
Ostatnio edytowane przez Alixir ; 31.12.2012 o 20:21
Ostatnio edytowane przez OrSzuL4321 ; 31.12.2012 o 20:22
I mają zamiar zafundować nam rekompensatę za te problemy? Próbowałam kilkadziesiąt razy, bo na fejsie ktoś mówił, że jak się próbuje i próbuje, to w końcu zadziała. U mnie nie zadziałało, a byłam poważnie zainteresowana ofertą. Ostatnia taka była chyba ze 2-3 miesiące temu.
Ja także chciałem kupić klejnoty. Próbowałem 30 minut i nic. Co do rekompensaty, to nie liczyłbym na nią. Pewnie będzie trzeba czekać do wielkanocy na kolejną taką promocję.