Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Problem w handlu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem w handlu

Witam,

Zakupilem w handlu miecze z żelaza za monety. Monety zniknęły, mieczy nie dostałem, w historii brek zapisu o transakcji. Robiłem 2 relogi i nic. Inne transakcje z tego dnia są w historii i odbyły się prawidłowo. Może ktoś wie o co chodzi?

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jeśli miecze i monety nie wróciły (standardowa pomoc czyli relog i czyszczenie ciastek nie pomogło) to pozostało napisać do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a ja nie mogę wogole handlowac, jak klikam na kantor handlowy nie widze zadnych ofert

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    bo w kantorze nie ma ofert, one są w wadze (a dole koło gwiazdy) i trzeba sobie odświeżyć tą zieloną zakręconą strzałką

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam. Mam problem ze sprzedażą. Klikam złóż ofertę, wybieram towar do handlu i nie ma jak zaakceptować. Mogę tylko wyjść naciskając "x" w prawym górnym rogu.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    A cene jaką chcesz uzyskasz ustalasz??
    Jeżeli tak to po srodku jest taka ikonka i jak najedziesz na nią myszka pojawia sie napis "złóż oferte" i juz

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Miałem ten sam problem: jak tworzyłem swoją ofertę, to miałem okienko do sprzedaży tak nisko położone, że ani go przesunąć do góry, ani zrobić coś innego z nim nie było można. Ale jak zmieniłem przeglądarkę na Mozillę Firefox i dałem w widoku PEłNY EKRAN, to mi się okienko odkryło ze wszystkimi możliwośćiami.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Witam,
    wystawilem na sprzedaz łuki, cztery paczki na platnym slocie. Zniknely monety za platny slot, łuki i moja oferta w kantorku. Super. Poza tym w historii transakcji nie zapisują sie wszystkie operacje.
    Uzywam przegladarki CHROME

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Poproś kogoś z gildii/znajomych żeby sprawdzili czy Twoja oferta jest na handlu, czasem się zdarza że wystawiający nie widzi, a oferta jest.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam
    Mam problem mianowicie moja oferta na handlu wygasła a 2400 monet gildii nie wróciło do magazynu czy ktos mial podobne problemy?

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów