Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Zadanie "Zgniłe jaja"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Zadanie "Zgniłe jaja"

Jako, że poprzedni temat mimo nierozwiązania problemu został przeniesiony do archiwum ponawiam wątek. Dodam tylko, że na rozwiązanie problemu ja i inni mający problem czekamy od 20.11.2012... Niemożliwość wykonywania zadań znacznie blokuje rozwój gry ...

OBECNY POZIOM POSTACI: 34

Witam,

Spełniłam wszystkie wymogi dotyczące zadania tj. wykonałam poprzednie jednakże przedział poziomów wymaganych do odblokowania to 31-31. Obecnie posiadam poziom 32, czy znaczy to że zadanie będzie zablokowane i tylko będzie zawadzać miejsce? Czy jest to może jakiś rodzaj buga ponieważ nie wydaje mi się aby był sens wykonania zadania tylko na jednym poziomie...

29.11.2012 15:09
    BB_xaar
    Community Manager

Przed chwilą przekazałem informację o problemie z zadaniem "Zgniłe jaja" (wymagany poziom: 31-31). Gdy pojawią się jakieś nowe informacje na ten temat, dam znać.
    A my dalej czekamy....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam,
    Również mam nie aktywne zadanie "zgniłe jaja" a do tego również "rekruci w drodze". Mam 35 lvl i zaliczone zadania "Teodor został zaatakowany" i "Stalowe miecze - spokojny sen"

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    problem ten należy zgłosić do supportu i czekać na wypuszczenie łatki. z tego co wiem odpowiednia poprawka jest już na serwerze testowym i podejżewam, że wkrótce bedzie wgrana równiez i na zwykłe serwery. ja bym obstawiał którąś z najbliższych aktualizacji gry (ok. 2ego - koniec eventu światecznego, lub ok. 8ego - likwidacja sklepu świątecznego).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja już jakieś 2 tygodnie temu lub lepiej fakt do supportu zgłosiłem.
    Miałem czekać na odpowiedź kilka dni i co? Cisza ze strony supportu.
    Nawet pocałuj nas ................. nie padło a problem istnieje nadal.

Może ktoś z administracji jest w stanie nacisnąć na support w tej sprawie. I zresztą nie tylko w tej :/

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jest to powszechnie znany błąd. Pozostaje pisać do suportu. Może jak będzie więcej zgłoszeń wreszcie się tym zajmą, bo aż dziw bierze że do tej pory się z tym błędem nie uporali.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Bo biorą kasę od nas za kamienie, to im to lekko powiewa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam również identyczny problem, z tym samym zadaniem i również mam teraz 34 level i nie wiem czy mam przestać nabijać levele? Czy co z tym zrobić? Cały czas jest zablokowane...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Chciałem dodać, że support napisał standardową odpowiedź, z której nic nie wynika...

Gizm0l
    Ludzie wątek dublujecie już ileś razy, przecież wyraźnie pisze, że czekać trzeba na poprawkę- coś na testowym się dzieje więc i u nas kiedyś wprowadzą ją!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam nazywam się piotr i do tej pory nie używałem forum.
    mam podobny problem do tego co już opisywaliście. mam 33 poziom i nie włącza mi się zadanie: "rekruci w drodze". co robić?

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów