Witam, jestem ciekaw czy ktoś z Was miał podobny problem. Nie chce mi się od nowa rozpisywać, więc wkleje to co napisałem do supportu;
"Witam!
Dłuższy czas temu wykupiłem w Państwa "sklepie" znaczną ilość premii "złota papuga". Wykupiłem około 8-12 pakietów i użyłem ich na jednym ze złóż. Ilość złota wynosiła w tymże złożu około 5000 sztuk. Miało to miejsce w pierwszej połowie listopada. Jednak nie postawiłem kopalni i nie eksploatowałem tego złoża gdyż chciałem sukcesywnie "dobić" do 10000 i dopiero zacząć wydobycie. Jednak jakiś czas temu zauważyłem, że ilość złota w tym złożu wynosi standardowe 300... Nie mam pojęcia co stało się z premią, którą wykupiłem. Jeszcze raz podkreślam: złoże nie zostało wydobyte, gdyż nigdy nie posiadałem kopalni złota. Jestem lekko skonsternowany zaistniałą sytuacją (...) Możliwe, że stało się to po którejś z konserwacji. (...)"
Niestety jestem gapa, i dopiero jak chciałem zacząć wydobycie spostrzegłem brak owych 5 k samorodków. :> Czy ktoś z Was miał podobną sytuację?
Pozdrawiam