Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ile jeszcze można czekać?

Początkujący Osadnik Awatar PROROK89
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Ile jeszcze można czekać?

Jak w temacie nadal nie możemy zakończyć zadań głównych - a mój wcześniejszy post wylądował w archiwum zamieciony pod dywan i nikt nie widzi problemu pomimo sporego odzewu graczy w tej sprawie.. Ile można czekać ???? Górne poziomy miały być zniesione zaznaczone niżej na obrazkach..
    2 Zadania mimo ukończenia pozostałych wymagań wisza bo mam za duży poziom i sobie tak wiszą jako niedokończone :/

//Nie nadużywaj kolorów i powiększonej czcionki.
    MOD_Nyu
    Ostatnio edytowane przez MOD_Nyu ; 21.12.2012 o 21:41 Powód: Zmiana koloru i rozmiaru tekstu.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie też dwa wiszą i będą wisieć w nieskończoność chyba

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To ze temat trafił do archiwum nie znaczy że nikt się nie zajmuje problemem i jest coś "zamiatane pod dywan", tematy do archiwum są przenoszone gdzy przez dłuższy czas nikt nie pisze niczego nowego w temacie.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    I tyle w temacie. Coś mi się wydaję brachu, że się nie dowiesz kiedy. Sam mam ten sam problem, ale cóż będzie i 30 przerw, 6 wersji a i tak nie poprawią. Z nimi jak z BLizzardem. Będzie kiedy będzie. Bo tak trudno zmienić zakres lvl, zapewne jedna zmienna, bo niby jak inaczej...

Serwer
    Dolina Odkrywców
    hmm ok Zakręcony do ciebie pretensji nie mam bo nie twoja działka ty tylko za listonosza robisz ale powinni cię uprzedzać kiedy i czym się zajmą oraz dac jakiś termin np w tym miesiącu ważniejsze jest to i to a w przyszłym mamy to na uwadze ale nie damy rady teraz tego poprawić - w tedy kazdy czekał by na termin i nie było by nerwów a tak nie wiadomo czy ktoś nie zapomniał o temacie czy nie ma czasu czy też w kolejce projektów jako np 10 bo 9 ważniejszych i muszą być szybko skończone..

Organizacja kiepska z przesyłaniem informacji - w firmie by to nie przeszło bo by upadła gdyby pracownik nie wiedział co szef odgórnie zastosował bo tu trochę jakaś dezorganizacja szef mówi jedno przekazuje szczebel niżej a do nas,, roboli '' nic nie dociera i jak mamy wiedzieć co robić z koro kierownik nie przekazał..

Przekazywanie informacji na poszczególnych szczeblach to podstawa lepiej dla was i dla graczy bo każdy wie czego ma się spodziewać ..

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Technicy pracują obecnie nad rozwiązaniem wielu problemów. Pozostaje poczekać aż zostanie wydana poprawka lub Hotfix umożliwiający obejście tego zadania.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tak jak mówi MOD_BOGVER, na testowym już jest wersja gry pozbawiona górnego limitu.

Banned
    Serwer
    Złota Góra
    Technicy każdą poprawkę jaką zrobią wrzucają na testowy, czasami wrzucają po parę razy - ale taka kolej rzeczy. Chcą dokładnie przetestować, czy gdzieś się przypadkiem nie wykrzaczy. Dokładają wszelkich starań właśnie dla Was. Fakt, że sporo czasu to zajmuje...

Serwer
    Dolina Odkrywców
    dziękuję za info przynajmniej wiemy że coś się dzieje

Uprawnienia umieszczania postów