Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Brak możliwości realizowania zadań

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Brak możliwości realizowania zadań

Od kilku dni nie mogę realizować zadań (głównych, pobocznych, dziennych). Mimo tego, że je wykonuję bądź się "wykupuję" diamentami - w wykazie nic się nie zmienia. Jakbym nie podjęła się ich realizacji. Wysłałam wiadomość do pomocy technicznej i d***. Miał ktoś z Was też taki problem?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Poradze tylko jedno nie marnuj diamentow, szkoda pasc gre który jest pełna błedów.
    I nawet nie oferuje sprawnej pomocy suportu...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Co zrobić jak jedna osoba w gildii nie kończy zadania gildyjnego przez co nie pojawiają się kolejne? Nie wiem która to osoba, a nowi członkowie do póki zadania nie zostanie ukończone nie widzą ich...

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zadanie musi zrobić 80% tych, którzy je dostali, więc zawsze to są co najmniej dwie osoby.

Takie zadanie "wiszące" szef gildii może skasować.

Gizm0l
    Szczur14 jeśli wiesz kto to wyrzucić taką osobę zostaje i aktywną w jej miejsce dać co zadanie wykona i bd wykonywać! Rozwiązanie jest proste jak widać. Drugie rozwiązanie jak nie wiesz kto to poproś o meldowanie wykonania na PW poprzez wiadomość!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

zadania których nie zalicza

witam mam wielką prośbe czy moglibyscie usunąć zadanie więcej włości ja mam już wszustkie odkryte i tego zadania mi już nie zaliczy z góry dziękuje

Gizm0l
    Eh nie Ty tylko masz ten problem, rozwiązanie ponoć już jest tylko czekać aż je wprowadzą do gry!

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Podnoszę poziom magazynu produktów i przez 7 dni nie mogę tam nic robić a tutaj jak na złość,system wybiera mi zadania gildijne typu,wyprodukuj złoty kufel czy miecze z rusztowań,masakra.Koledzy z gildii nic nie mówią ale jest to wkurzające.Poradźcie jak można sobie z tym poradzić ?

Początkujący Odkrywca Awatar JackInTheBox
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zacisnąć poślady i czekać Eryku... albo na tydzień wyjść z gildii co by nie blokować kompanów
    (•_•)

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■)

Początkujący Osadnik Awatar Mikafi
    Serwer
    Kolonia
    To ja mam taki problem - może ktoś już go rozwiązał:

W zadaniach głównych: Podstawy poszukiwacza przygód
    mam zablokowane (kłódka) 3 zadania (pozostałe w tej zakładce są już zaliczone):
    1) Wyszukiwanie przygód - odblokowanie dla poziomu gracza 26 - 37
    2) Trudniejsze przygody - odblokowanie dla poziomu gracza 36 - 37
    3) Rekrutacja następnych odkrywców - odblokowanie dla poziomu gracza 37

Tylko, że ja ostatnio przeskoczyłam z poziomu 39 na 40 - czy mam rozumieć że to zadanie nie da się już wykonać?

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów