Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Zbugowana misja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Zbugowana misja

Mam problem z misją "Większe uszkodzenia". Stale wyświetla mi powiadomienie że została ona wykonana a po kliknięciu zakończ nie dzieje się nic i po paru minutach znów otrzymuje powiadomienie że misja została wykonana. Poniższa misja nie figuruje też w spisie misji. Jest to irytujące.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie ten sam problem notorycznie włancza się komunikat zakończ zadanie pt. ,,większe uszkodzenia,,
    Co z tym zrobić ? Kto wie ? Podobne jakiś kod był do tego?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie to samo

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    A support jak widać ma to gdzieś :/

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i co ten support ci zrobi jak to pewni leży wina w kodzie gry a wątpię żeby oni byli za to odpowiedzialni. Co najwyżej przekażą to do dev teamu i dopiero tam będą myśleć nad rozwiązaniem. Na serwerze testowym juz jest wersja z poprawionymi zadaniami, nie ma górnego limitu zadania, a jak jest z tym konkretnym tym zadaniem to nie wiem, ale błąd zgłaszany wielokrotnie wiec chyba nie powinien przejść niezauważony. Teraz tylko trzeba sie uzbroić w cierpliwość, a to ze Ty ich będziesz ponaglał czy pisał jacy to są bee to nikogo nie obchodzi.

Sunx
    Ja mam ten sam problem. Od dwóch miesięcy nic się w tej kwestii oczywiście nie zmienia. A z supportu dostałem następującą odpowiedź: "
    Problem jest nam znany i nasz dział techniczny pracuje nad jego rozwiązaniem. Mamy nadzieję, że w trakcie nadchodzącej przerwy konserwacyjnej uda się zlikwidować usterkę". A najlepsze jest to że jest to informacja z dnia 27.11.2012. Klasyczny przykład ignorowania graczy.... . Nic dodać nic ując.

Uprawnienia umieszczania postów