Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Znowu nie mozna handlowac KS :)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znowu nie mozna handlowac KS :)

znaczy ofki kupna nie da sie zrobić. :P

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ponieważ event się zakończył, a wraz z wyłączeniem wydarzenia zablokowali możliwość handlu.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a jak sie pozbyc tych przygód? nie mam zamiaru ich robic

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a sprzedaz to nie handel??? sprzedac moge a kupic nie??? ale jak sprzedaje to jest tez ktos kto tam kupuje. Mowisz ze to ma sens??? hmmm, moze - ja tego nie kminie.

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    Kor4lka jest takie cos jak krzyżyk na ikonce przygody, dokladnie w prawym górnym rogu. Jeżeli nie ma to poprostu zacznij tą przygode i zakończ od razu.

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Kor4lka, skoro można wystawić ofertę sprzedaży to wystaw, a nuż znajdzie się jakiś wielbiciel barszczyku który to kupi Wysokie levele raczej nie narzekają na tą przygodę - stosunkowo małe straty zwłaszcza jak ktoś ma weterana, jedynie czasochłonność może powstrzymywać, ale jak się komuś nie spieszy...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Mam weterana, ale to czerwone mnie dobija - PD nie warte kosztów za okulistę :P
    Divenire, dzięki Zapomniałam o tak banalnym rozwiązaniu :P Ja zawsze mam opór przed anulowaniem tego co zaczęłam, ale jeśli się nie sprzedadzą, to tak zrobię

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dokładnie o to chodzi! mam weteranka..i nie mowie ze teraz...ale za jakis czas z checią bym sobie jeszcze robił ją zrobił (na razie mam dosc )
    Kupie sobie - pomyslałem, bo ceny na handlu sa z sufitu. Próbuje ofke kupna wystawic..a tu zonk. Sprzedac sie da...kupić juz nie. Po konserwie to naprawią....znowu pomyslałem...no i znowu zonk. Sądze ze tak ma byc Z wszystkimi przygodami mozna robić wszystko za wyjatkiem kupna KS. Dziwne podejscie BB, myslałem ze to bug. Z drugiej strony jak sie zastanowie...to pzreciez nikt w temacie nie napisał "o problemie wiemy - zgłoszone wyżej" więc dlaczego myslałem ze to bug??
    Sorry za zamieszanie

P.S.
    Z drugiej strony jak odroznic buga..od zamierzonego działania programistów?? W tej grze to ciezkie zadanie.
    Pozdro all

Uprawnienia umieszczania postów