Spokojnie, jak Was jeszcze nie było (serwera nr 6 i 7) to Nowa Ziemia też miała taką bajerę z brakiem czatuczyli jak widać znikający czat gdzieś tak im po serwerze krąży i atakuje znienacka :P
Spokojnie, jak Was jeszcze nie było (serwera nr 6 i 7) to Nowa Ziemia też miała taką bajerę z brakiem czatuczyli jak widać znikający czat gdzieś tak im po serwerze krąży i atakuje znienacka :P
Van-de-Lord czyli taka zagadka kiedy zaatakuje, taki bug fajny co niespodzianką się staje jak widać jest!
Witam, mam taki sam problem aktualnie, od dwóch dni: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się. Może ktoś z modów sprawdzić czy to ban, czy jakaś usterka?
"Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." - taki komunikat pojawia się, gdy użytkownik ma przyznaną blokadę dostępu na chat. Przypominam, że wszelkie odwołania i pytania na temat banów kierujemy bezpośrednio do supportu. Forum nie jest miejscem na tego typu aktywność.
Pozdrawiam
MOD_Nyu
Szkoda, że support od tygodnia nie odpowiada, a mnie ponoć nie ma na liście banów...
Już dawno pisałem do supportcików.
Mam czat, a nagle go nie mam. To samo jest z handlem - kupię i wszystko oki, a naglę kupię i cały czas klepsydra.
PS. Do szkoły i pisać po ludzku, a nie jakieś połączone wyrazy. Spacja nie boli... to te długie na dole :P
"Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skur.wysyny będą zawsze."
— Andrzej Sapkowski
"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
— j.w.
To może w końcu mod dając bana na serwer rozmów pofatyguje się i prześle też informację za co i na ile dał tego bana...
Nie pisz tylko nic o suporcie... ja czekam ponad 3 tygodnie na odpowiedź. Teraz wysłałem przypomnienie , dodatkowo z prośbą o likwidację konta ,
jeżeli nie da się mojemu kontu przywrócić pełnej funkcjonalności...
ps.MOD_nyu szacun dla Ciebie , że chciało Ci się tu odpisać... temat banów , "za co" czy "na ile" jest tu generalnie tabu...
włączając w to milczący support...
Czat działa normalnie, prawie. Tzn jest wszystko ok, i nagle nie ma. Trzeba zrobić reloga, jest ok i po jakimś czasie znowu trzeba zrobić reloga. I tak w kółko, bo czat się rozłącza z serwerem. Wstyd, ze na tak długi okres trwania gry były takie problemy.
Mam to samo raz czat jest raz go nie ma ;/