Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Czy wam teżnie możęcie się połoączyć z chatem??

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Spokojnie, jak Was jeszcze nie było (serwera nr 6 i 7) to Nowa Ziemia też miała taką bajerę z brakiem czatu czyli jak widać znikający czat gdzieś tak im po serwerze krąży i atakuje znienacka :P

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    a wiecie ile to może potrwać ?

Gizm0l
    Van-de-Lord czyli taka zagadka kiedy zaatakuje, taki bug fajny co niespodzianką się staje jak widać jest!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam, mam taki sam problem aktualnie, od dwóch dni: Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się. Może ktoś z modów sprawdzić czy to ban, czy jakaś usterka?

Banned
    Serwer
    Kolonia
    "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." - taki komunikat pojawia się, gdy użytkownik ma przyznaną blokadę dostępu na chat. Przypominam, że wszelkie odwołania i pytania na temat banów kierujemy bezpośrednio do supportu. Forum nie jest miejscem na tego typu aktywność.

Pozdrawiam
    MOD_Nyu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Szkoda, że support od tygodnia nie odpowiada, a mnie ponoć nie ma na liście banów...

Początkujący Osadnik Awatar P13n10
    Serwer
    Czarci Gaj
    Już dawno pisałem do supportcików.
    Mam czat, a nagle go nie mam. To samo jest z handlem - kupię i wszystko oki, a naglę kupię i cały czas klepsydra.
    PS. Do szkoły i pisać po ludzku, a nie jakieś połączone wyrazy. Spacja nie boli... to te długie na dole :P
    "Strzyg, wiwern, endriag i wilkołaków wkrótce nie będzie na świecie. A skur.wysyny będą zawsze."
    — Andrzej Sapkowski

"Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..."
    — j.w.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Nyu Zobacz posta
    "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." - taki komunikat pojawia się, gdy użytkownik ma przyznaną blokadę dostępu na chat. Przypominam, że wszelkie odwołania i pytania na temat banów kierujemy bezpośrednio do supportu. Forum nie jest miejscem na tego typu aktywność.

Pozdrawiam
    MOD_Nyu
    To może w końcu mod dając bana na serwer rozmów pofatyguje się i prześle też informację za co i na ile dał tego bana...
    Nie pisz tylko nic o suporcie... ja czekam ponad 3 tygodnie na odpowiedź. Teraz wysłałem przypomnienie , dodatkowo z prośbą o likwidację konta ,
    jeżeli nie da się mojemu kontu przywrócić pełnej funkcjonalności...

ps.MOD_nyu szacun dla Ciebie , że chciało Ci się tu odpisać... temat banów , "za co" czy "na ile" jest tu generalnie tabu...
    włączając w to milczący support...

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czat działa normalnie, prawie. Tzn jest wszystko ok, i nagle nie ma. Trzeba zrobić reloga, jest ok i po jakimś czasie znowu trzeba zrobić reloga. I tak w kółko, bo czat się rozłącza z serwerem. Wstyd, ze na tak długi okres trwania gry były takie problemy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo raz czat jest raz go nie ma ;/

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów