Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Czy wam teżnie możęcie się połoączyć z chatem??

Banned
    Serwer
    Kolonia
    darrooo gdy użytkownik dostaje blokadę wyświetla się okienko z czasem, powodem i nickiem moderatora, który daną blokadę przyznał.

Stalin84 musisz niestety cierpliwie czekać na odpowiedź. Lista zgłoszeń jest długa, więc czas oczekiwania na odpowiedź również.

P13n10 zrywanie chatu jest od dawna znanym problemem. Może to być wina słabego neta, jak i słabego kompa. Przyczyn można wymieniać kilkanaście a nawet kilkadziesiąt.

Jak rozróżnić czy to ban czy zwykłe zerwanie chatu? Są dwa zupełnie różne komunikaty: wyżej wymienione - "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." - oznaczające blokadę i "Brak dostępnego serwera rozmów." - oznaczające zwykłe zerwanie połączenia z czatem

Pozdrawiam
    MOD_Nyu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    MOD_Nyu dzięki za czytelne wyjaśnienie. Mój komunikat potwierdza bana , ale okna z informacją nie widziałem (kto dał to wiem) ,
    może byłem na innej stronce jak się wyświetlił , a zapewne znika po chwili... a czy są podane gdziekolwiek długości banów ?
    Wiem , że są 30 minutowe i chyba na stałe , czy są jeszcze jakieś inne zakresy czasowe ?
    Ja nie mam serwera już ok. 3 tygodnie.. jeżeli to stały ban , to konto likwiduję i opuszczam (w odwrotnej kolejności bo suport działa jak działa :P)
    Jeżeli to ban czasowy to chciał bym chociaż wiedzieć na jaki czas jest nałożony , trochę może wytrzymam jeżeli będę znał termin zdjęcia blokady.

Banned
    Serwer
    Kolonia
    darrooo aby dowiedzieć się na ile została przyznana blokada, musisz napisać do supportu. Możesz również napisać odwołanie od nałożonej blokady. Niestety na odpowiedź supportu trzeba na chwilę obecną czekać, co jest spowodowane naprawdę ogromną liczbą zgłoszeń, ale rozpatrzą sprawę na pewno

Pozdrawiam
    MOD_Nyu

Osadnik Awatar JackDanieIs
    Serwer
    Kolonia
    Podobnie ja po zmianie nazwy avatara w grze straciłem dostęp do czatu i czekam na odpowiedź supportu..
    No fuck was given that day.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    JackDaniels: Twój nick wskazuje na nazwę alkoholu więc prawdopodobnie któryś z moderatorów przyznał blokadę za nieregulaminowy nick (pegi7), przy okazji proszę zmienić sygnaturę pod postami - językiem obowiązującym na forum jest język polski + wulgaryzm.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jack Daniels to nie alkohol tylko imię i nazwisko. Ciekawe ile osób np w USA się tak nazywa i czy też ich banują "za nazwisko" Swoją drogą - śmiem przypuszczać, że znikoma ilość siedmiolatków kojarzy "Jack Daniels" z alkoholem, za to teraz na pewno wiemy jakie trunki preferują moderatorzy

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja mam tak jak JackDanieIs. Po zmianie nicku nagle straciłem czat. Nie mam juz go około 2 tygodnie a do supportu pisałem 3 razy. Raz mi przyszło na maila potwierdzenie ze moja wiadomosc została przyjęta ale odpowiedzi na nią nie dostałem. Nie znam sie ale na pewno są jakieś ustalenia co do czasu w którym support musi się wyrobić i odpisać. Druga kwestia to ze zawsze mówicie że duzo ludzi pisze i dlatego support wolno odpisuje. Tak bedzie dalej, cały czas bo ta gra jest tak niedorobiona ze szok. Jak taka firma jak Ubisoft która jest twórcą jednej z najlepszych gier swiata(dla mnie najlepszej) Assassin's Creed pozwala sobie na takie niedopracowania.

MOD_Nyu: Napisałaś ze jak jest komenda: "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." to oznacza bana. Ja własnie taką komende mam ale nie sądze ze dostałem bana bo nie było za co. Zmieniłem nick i swiezo po tym juz nie miałem chatu. A nawet jak to ban to dlaczego nikt nas nie powiadamia o tym ze to ban i ile on potrwa. 2 tygodnie juz czekam.

Początkujący Odkrywca Awatar JackInTheBox
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Miałem tak w zamierzchłych czasach... jakoś w lutym, tyle, że ja czat widziałem i mogłem na nim pisać, ale nikt nie widział moich wiadomości. Zabawne, że od tamtego czasu nic z tym nie zrobiono. Wtedy uratowali mnie znajomi, którzy zanieśli sprawę do moderatora i przy najbliższej konserwie mnie jakoś odblokowano. Życzę wytrwałości - takie sprawy potrafią się ciągnąć przez dłuższy czas...
    (•_•)

( •_•)>⌐■-■

(⌐■_■)

Osadnik Awatar JackDanieIs
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Divenire Zobacz posta
    Ja mam tak jak JackDanieIs. Po zmianie nicku nagle straciłem czat. Nie mam juz go około 2 tygodnie a do supportu pisałem 3 razy. Raz mi przyszło na maila potwierdzenie ze moja wiadomosc została przyjęta ale odpowiedzi na nią nie dostałem. Nie znam sie ale na pewno są jakieś ustalenia co do czasu w którym support musi się wyrobić i odpisać. Druga kwestia to ze zawsze mówicie że duzo ludzi pisze i dlatego support wolno odpisuje. Tak bedzie dalej, cały czas bo ta gra jest tak niedorobiona ze szok. Jak taka firma jak Ubisoft która jest twórcą jednej z najlepszych gier swiata(dla mnie najlepszej) Assassin's Creed pozwala sobie na takie niedopracowania.

MOD_Nyu: Napisałaś ze jak jest komenda: "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się." to oznacza bana. Ja własnie taką komende mam ale nie sądze ze dostałem bana bo nie było za co. Zmieniłem nick i swiezo po tym juz nie miałem chatu. A nawet jak to ban to dlaczego nikt nas nie powiadamia o tym ze to ban i ile on potrwa. 2 tygodnie juz czekam.
    Ja z supportem właśnie rozmawiam, dokładnie z Moniką. Nie udzielono mi jak narazie żadnej klarownej odpowiedzi, ale podjęto jakieś kroki, bo pytała mnie, czy dzisiaj się coś zmieniło. Mniemam, że problem może być zniwelowany podczas konserwacji.. przynajmniej mam taką nadzieję. Cóż, jeżeli nic w tej kwestii się nie zmieni to nie zamierzam brnąć dalej w tę grę, bo straci ona dla mnie sens bez możliwości porozumiewania się z innymi graczami/gildią.

"
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    JackDaniels: Twój nick wskazuje na nazwę alkoholu więc prawdopodobnie któryś z moderatorów przyznał blokadę za nieregulaminowy nick (pegi7), przy okazji proszę zmienić sygnaturę pod postami - językiem obowiązującym na forum jest język polski + wulgaryzm.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Bzdura. Rozmawiam z supportem w tej sprawie i mój nick został przez niego również zmieniony, więc śmierdzi absurdem. Na dodatek wiem również z tego źródła, że to nie ban jest powodem.

Pomijam fakt złamania regulaminu poprzez taki a nie inny nick, ale przynajmniej miałem okazję do uśmiechu.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez JackDanieIs ; 04.01.2013 o 22:40
    No fuck was given that day.

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    Gdyby nick był jakiś zabroniony to przecież nie zgodziliby się na jego zmianę. A konserwa nic nie pomoże bo przecież juz jedna była a czatu dalej nie mam To juz bedzie prawie 2 tygodnie. W sumie sa z tego i korzyści bo rzadziej na gre wchodzę i mam wiecej czasu na wszystko inne. Ta gra na prawde wciąga. Ale w sumie chat to najwieksza atrakcja w niej

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów