Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: nie dostałem zakupionych diamentów !!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

nie dostałem zakupionych diamentów !!

Witam
    jak w temacie zakupiłem diamenty za 40 zł za pomocą przelewy24 pisałem do nich e-mail i odp. mi że z ich strony wszystko ok.
    Nie dostałem żadnego e-maila z kodem do diamentów.
    w jaki sposób te diamenty mają się w ogóle znaleźć na moim koncie setllers czy dostaję e-maila z kodem ?

wysłałem zapytanie formularz kontaktowy - jak długo czeka się na odpowiedź wie ktoś ?
    pozdrawiam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    A jak dawno kupiłeś?? juz był taki temat na forum, trzeba czasami troche poczekac.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    z 9h temu kupiłem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Jak diamenty nie pojawią sie w cigu 24h to pisz do suportu. Druga sprawa że jak ja płacilam przelewem to nie dostawałam żadnego kodu, tylko okienko że transakcja przeprowadzona prawidlowo czy cos takiego i potem powrot do partnera. W wiadomosciach w grze pojawia sie info o zakupionych diamentach i zostaje doliczona zakupiona ilosc do konta.

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Po zakupie przez przelew24 sprawdź po pierwsze czy wyszedł przelew z banku twojego - czy jest oczekujący
    Po drugie, numer transakcji , szczegóły itp podajesz do supportu po 24h jeśli ci klejnoty się nie pojawią. czasami banki mają tak, że szlifują naszą gotówką dłużej :P
    Zapraszamy do gildii Night & Day na serwerze czarci gaj

Uprawnienia umieszczania postów