Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Zmiana serwera

CRISS

Zmiana serwera

Witam> mam takie pytanie czy jets mozliwosc zmiany serweragry ? Nie z racji na event koniec swiata tylko po prostu chcialbym zmienic serwer z nowy swiat na nowa ziemia

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma takiej możliwości. Jedyną opcją dostania się na Nową Ziemię jest likwidacja dotychczasowego konta i zarejestrowanie się na Nowej Ziemi z zaproszenia gracza który już ma tam konto. Jednak wiąże się to z rozpoczynaniem od zera.

CRISS
    tzn jak z zaproszenia gracza nie rozumiem

Gizm0l
    normalnie zaprasza cie do gry ty akceptujesz i jesteś, tylko tak jak kolega wyższej mówi od zera zczynasz

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokladnie podaj maila to ciebie zaprosimy PL01 każdy teraz chciałby tu być wiecie rozumiecie

Gizm0l
    Eh no już się tak nie chwalcie, Ja tam nie specjalnie bym zmieniał serwer: od nowa zaczynać to raz, dwa od nowa w gildii być i od nowa znajomości nawiązywać, eh ta wasza wygrana mnie nie przekonuje aż tak by zmieniać serwer, ale to tylko moje zdanie skromne!
    Jednak ludzie chcą się przenieść przed przyznaniem nagród pewnie dlatego się pytają o serwer Nowa Ziemia!

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A ja jestem dumny z mojego serwera i z poziomu współpracy w trakcie eventu KŚ. Wbrew pozorom uważam ten event za bardzo udany, ujawniły się osoby, które naprawdę są w stanie się poświęcić dla ogółu (i chwała im za to) jak też udało się też wyłapać parę "czarnych owiec" (nie chciałbym być w ich skórze jak wejdzie PvP ). Nagrody nagrodami, przygotowanie eventu swoją drogą, ale w całej tej nagonce, w ferworze całej tej śmiesznej wojny polsko-niemieckiej, mało kto zwraca uwagę na to co ten event tak naprawdę nam dał. Popatrzcie jak całe grupy obcych sobie ludzi potrafiły współpracować, przestały się liczyć te wirtualne "dobra" które były (i dalej są) rozdawane za przysłowiową rybkę czy deskę, a zaczął się liczyć drugi człowiek, któremu się bezinteresownie pomaga gdy o to prosi. I to wcale nie wygląda jak koniec świata, tylko znacznie bardziej przypomina klimaty drugiego, równoległego eventu

CRISS
    mail jak by co to ***
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zakrecony ; 22.12.2012 o 20:10

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Ja też jak gizmOl nie zmieniałbym serwera przez te nagrody wolę grać na Dolinie Odkrywców na 22 lvl niż na Nowej Ziemi od początku

Uprawnienia umieszczania postów