Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Brak komunikator rozmów

LooneyTunes
    A moze Mody nie zauwazyly, ze ludzi na czacie brak? hihihi
    Wysoki poziom, nie ma co ;P
    Support z reguly potrzebuje kilku dni na jakiekolwiek reakcje (mail zwrotny wysyla automat) wiec ja sie pytam jak szybko dotrzec do obslugi gry? Golebia pocztowego wyslac czy co?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dostałem informację, że za kilka chwil (tak do 30 minut) serwer rozmów powinien znowu działać. Gdy dostanę ostateczne potwierdzenie od techników, dam znać.

Gizm0l
    BB_xaar nie można było tak od razu, ale dzięki za info, że wszystko wróci do równowagi wreszcie! Zastanawiające jest jedno jak od wczoraj od godziny 15 nie zauważyliście tego problemu przecież to 24h równe problem występuje! Jeszcze raz dzięki!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Dzisiejszy dzień jest jednym z tych, który gracze tacy jak ja, czyli logujący się codziennie, zaliczają do tzw. ciemnej d..y dla settlers. Nie dość że serwer rozmów nie działa to dochodzą do tego inne bugi, np. błąd podnoszenia lvl budynków pożerający zasoby a nie działający, czy ostatnio modne w poradach relogowanie i niekończące się zadania, które przypominając o swoim istnieniu kilkanaście razy w ciągu dnia przyprawiają o drgawki nawet graczy o cierpliwości buddyjskiego mnicha,...itd. Jednak nie zapominajmy, że to wersja beta - pewnie na usprawiedliwienie poda support i po sprawie. Najbardziej zaskakujący jest fakt, rażąco słabego przygotowania się do obsługi tak wielu graczy! Nie wyrabia support, nie wyrabiają analitycy i nie wyrabia produkcja. Łatanie łaty łatą - a na to wygląda, nie podnosi popularności tej skądinąd świetnej grze desktop-owej. Gram od ok 3 m-cy, mając w pamięci Settlersów I, II i III, wspominając nieprzespane noce i te wszystkie wygrane potyczki i zdobywanie świata. Dziś, to co nas spotyka, oceniam bardzo słabo i biorąc pod uwagę zbliżające się Święta, życzę twórcom Settlers Online, przede wszystkim wyobraźni, a jeżeli jest to użycia jej ze 100% skutecznością. Pozdrawiam Wszystkich Graczy.
    Tristan_77
    PS. ...a może melisę zaparzę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie również nie tylko serwer rozmów nie działa ale także całą wyspę wywaliło. Nic nie widzę oprócz zielonej trawki.Brak mi cierpliwości.

Gizm0l
    Już jest komunikator rozmów!!!!!!!!!!!!!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Serwer rozmów już działa - przepraszam, że naprawa usterki zajęła tyle czasu.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5

Uprawnienia umieszczania postów