Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Brak komunikator rozmów

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    BB_xaar na fejsie się produkuje tu jednak nikt nie ma czasu odpowiedziec co się dzieje i kiedy coś z tym zrobią.
    Pewnie dopiero w czwartek podczas cotygodniowej konserwacji, chociaż i to nie jest nic pewnego.

Przestancie nas wreszcie ignorowac na kazdym froncie .
    Ostatnio edytowane przez Fleotria ; 18.12.2012 o 12:34

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    dwa razy się wbiło, prosze usunac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    potwierdzam stroboskop i problem z wczytaniem mapy do tego freeze handlu regularny itd.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Najgorsze z tego wszystkiego, że wiedzą o tym i mają nas głęboko w ......., żeby chociaż oficjalny komunikat puścili , że pracują nad usterką i np usuną w ciągu > no nie wiem < powiedzmy 12 godz, ale nic
    Wczoraj od około godz. 18 ( przynajmniej u mnie ) padł ten serwer rozmów, ale pomyślałem że to może coś u mnie. Parokrotne logowanie i resety nic nie dały, ba zmieniłem kompa , podpiąłem nawet na innego usługodawcę neta i nic - tak trwa do teraz -tj 18.12.2012 godz 11:40
    A ze mózg pracował , więc zadzwoniłem do znajomego , jak u niego z tym jest , czy ma problemy . I co się okazało , ano to że u niego Dolina Odkrywców chodzi bez problemów. A żeby się upewnić do końca , czy aby to na pewno nie wina mojego kompa, przetaśtałem sprzęt do znajomego i podpiąłem u niego. No i cóż . ano to że Dolina Odkrywców śmiga jak głupia . ale Złota Góra jak leży tak leży. A zatem wygląda na to ,iż to na naszym serwerze Złotej Góry, któryś z "mądrych " daje d..... , bo gdyby to była ogólna usterka , to na Dolinie Odkrywców ,byłaby także

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    z Facebooka:
    "The Settlers Online Polska A na którym serwerze występują te problemy z czatem? Proszę też podać swoje nicki - sprawdzę, czy to nie ban.

BB_xaar
    2 minut(y) temu "
    po 20 godzinach ktoś z ekipy zainteresował się tematem...
    Zastanawiam się tylko czy tu jest oficjalne forum Settlers, czy tez może należy przenieść się na Facebook-a?

Gizm0l
    A po co podawać nicki jak wszystkim nie działa co pytam, wszystkim co tu piszą i na fcb, chyba aż tylu osobom bana nie założyli. O co tu chodzi? Może wreszcie ktoś by podał konkretnie dlaczego tak się dzieje? Naprawcie to w końcu!
    Na fcb odpisać musi bo to portal społeczeństowy i każdy kto chce istnieć musi tam być jak i również aktywni uczestniczyć
    Ostatnio edytowane przez Gizm0l ; 18.12.2012 o 14:36

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Masz racje, nicki są nieistotne skoro, nikt na serwie nie ma czatu.
    Jednak pytanie wskazuje na to, że Xaar o problemie nie wiedział.
    A przecież problem wystąpił nie godzinę temu, a 20 godzin, więc albo przez tyle godzin żaden mod nie zajrzał na serw, albo zajrzał i nie zgłosił braku "miejsca pracy".
    Niedawne problemy pokazały, że czas reakcji supportu, przy wielu zgłoszeniach, wydłuża się absurdalnie, tak więc, być może nie zgłosił problemu żaden gracz, wychodząc z założenia, że ktoś to już zrobił i że jego zgłoszenie jedynie spowolni pracę supportu.
    Błędne koło...

Gizm0l
    Ja zgłosiłem problem i od razu dostałem potwierdzenie od nich przeczytania! A co do problemu to trudno tego nie zauważyć, kumple z koloni i czarciego też mają ten problem, więc nie tylko u nas na Złotej Górze problem istnieje!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Potwierdzenie przeczytania, czy odpowiedź z automatu, że zgłoszenie zostało przyjęte?
    A co do zauważenia problemu, to jednak można było nie zauważyć, co wynika z zacytowanej w poście 35 wypowiedzi Xaara.
    To, że istnieje tez problem na innych serwach nie powinno być dla nas żadnym pocieszeniem.
    A brak najmniejszego sygnału od BB, choćby w postaci krótkiego info na stronie logowania, po tylu godzinach występowania problemu, niech każdy wytłumaczy sobie sam

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Ale jak nie wiedział siedzi tam nagminnie, odpowiada na sorry pierdoły a nie reaguje na to co już wczoraj było pisane.
    Nie mam tam konta i nie zamierzam go miec wiec i psiac tam nie moge, ale wydaje mi sie ze FORUM GRY jest troche bliższe niz jakiś portal.
    A co z MODami ktrorzy sa przydzieleni do naszego serwera?? nie widza ze coś jest nie halo, a może się ciesza ze maja spokuj i nawet tego nie zglaszaja... teraz to juz totalna kpina z takim tłumaczeniem

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów