Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: Brak komunikator rozmów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    u mnie rowniez od dlyzszego czasu brak dostepu do cztu inie wiadomo tez kto jest w grze.ciekawe ile to jeszcze potrwa i czy jakos ustosunkuja sie do swojej niezdarnosci?[moze jakies gratisy?]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    czyżby nadchodził koniec świata..?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    **** Panowie może jakieś info ile ta usterka potrwa!? **** bez komunikatora gra wiele traci!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    To nie tylko problem z czatem - gra się freez'uje, wywala, dostałem np. kilkadziesiąt wiadomości znikąd (i zwiecha potem)... i inne kwiatki
    TAK SIĘ NIE DA GRAĆ
    lamerstwo..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Od kilkunastu godzin serwer Złota Góra jest pozbawiony czatu, ludzie piszą, a ekipa milczy.
    A wystarczyłoby napisać, że problem jest znany, ZANIM gracze zaleją support zgłoszeniami.
    Chyba, ze nikt nic nie wie, bo żaden mod się nie zorientował?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    dokładnie to nie tylko chat- mam problem z zalogowaniem się bo nie wczytuje mapy
    trzeba kilka razy wbijać to raz na jakiś czas widzę budynki...

LooneyTunes
    Ja na support mam focha i nic im nie zgłaszam. Nie ma czatu, to używam gg i pw w grze. Co byście tu nie napisali, to i tak zrobią to kiedy im sie uda :P Pozdrawiam Złotą Górę Piosenki wam nie dedykuje, bo za często rozrabiacie na pomocy ;P

Gizm0l
    Nie tylko u nas występuje ten błąd, na czarcim to samo na koloni ponoć też! Więc nie jesteśmy sami w tym problemie, jednakże powinni tak problem od razu naprawiać, a nie kazać czekać graczom na to aż łaskawie się im zachce! Od tego są by błędy naprawiać, jak sobie z nimi nie radzą to nie zatrudnią kogoś kto se radzi z tym!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie dodatkowo właśnie włączył się efekt stroboskopu w znajomych. Migają tak, że oczy bolą. Pojawiają się i znikaja. ZRÓBCIE COS Z TYM

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    To zaczyna być chore, na reklamę gry w tv mają kasę , ale na naprawę stale powtarzających się problemów z serwerem rozmów brakuje - a może warto byłoby zmienić mądralę który za to odpowiada i jak przypuszczam niemałą kasę bierze. Na jego miejsce znajdzie się zapewne paru chętnych do pracy za takie pieniądze

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów