Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Monety Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Monety Gildii

Moja propozycja to taka aby za monety Gildii dodana została możliwość kupienia certyfikatu członkostwa Gildii bo jedyna sensowna opcja do tej pory jest to tylko geolog reszta to wiecie
    zapraszam do dyskusji nad tą opcją

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja jestem jak najbardziej za, po zakupie geologa monety gildii tracą całkowicie swoją wartość i stają się bezużyteczne. Rozwiązanie kolegi przywróciłoby je "do łask" i wszystko co związane z gildią pozostałoby w gildii

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Też jestem za. W sumie obiecywano rozszerzyć ofertę za monety i najwyższy czas.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ktoś kupił za monety gildyjne geologa?
    4000 monet gildyjnych gdzie żeby zaliczyć 1 misje to trzeba wpierw wydać 100-300 monet np wózki więc to od 4-12k monet a geologa można kupić za 1,5-2k monet od innego gracza w formie prezentu.

Po za tym rozleciało się wiele gildii przez sztuczne zachęcanie do musowego wykonywania a nie wszystkim to potrzebne. Kompletnie nieprzemyślane.

Gizm0l
    Ja bym dodał możliwość kupna weteran choćby nawet tego gienka co się szybciej leczy, pozostałe opcje są słabe, raptem 6 rzeczy można kupić za monety gildyjne. Geologa to wolę za monety zwykłe kupić w tawernie
    P.S. ToRsTeN wiele gildii nie popiera opłat za przystąpienie do gildii!

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Weterana pewnie nie dadzą, ale faktycznie mogliby dać inne osoby.
    Gizm0l w tawernie można kupić jedynie 3 geologów, nie wiem ile czasu grasz, ale ja mam całą wyspę podbitą wszystkich 3 geologów z tawerny i jednego szybkiego za klejnoty i bardzo chętnie kupię tego za monety gildii, bo czasem brak mi kolejnego geologa.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pierwotna wersja marketu gildii była jeszcze gorsza niż obecnie, co zostało totalnie zjechane i trochę poprawili, ale jedynie troszkę, ale padło zdanie że będzie rotacja przedmiotów. Tak wiec kto wie może będzie cos bardziej godnego uwagi (ale o wetu raczej nie ma co myśleć) w przyszłości.

Osadnik Awatar Pirotechnic
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja dałem lepszą propozycję i w mojej były właśnie surowiec, który będzie wykorzystywany na rzecz budowania lepszej i potężniejszej gildii.

Np zbierasz monety gildii - możesz je wykorzystać jak obecnie lub wpłacić na konto gildii.
    Przywódca ma prawo wykupić np upgrade ważny dla całej gildii - tzw. drzewko techniczne

Za każdym razem zaczyna 1% i kolejny poziom dodaje 1% następny
    Sporo tego było i fajnie by działało, wprowadzili wersje okrojoną o 80%
    Zapraszamy do gildii Night & Day na serwerze czarci gaj

Uprawnienia umieszczania postów