Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zadanie gildijne

Początkujący Osadnik Awatar oswieecony
    Serwer
    Złota Góra

Zadanie gildijne

Mam wykonane zadanie, odfajkowane na zielono oraz błyszczące gwiazdki a nie mogę zakończyć go. Większość osób w gildi ma podobne problemy.

Gildiowe* (jak ja napisałem to )
    Ostatnio edytowane przez oswieecony ; 14.12.2012 o 14:00

Początkujący Osadnik Awatar Hubaertole
    Serwer
    Złota Góra
    To juz pewnie wasze ostatni przy naszym ostatnim brakowalo 1 osoby by zakonczyc no Ale sie znalazla zguba i zrobila ale nie nie zaliczylo nam no po 2 dniach i juz puzniej niemielismy juz zadnego zadania i tak czekamy 2 tyg

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    <Facepalm> jak już siebie poprawiłeś na gildiowe to pozwole sobie napisać abyś wiedział na przyszłość GILDYJNE

Lider gildii ma możliwość jak sie nie myle anulowania zadania to by była najprostsza droga(o ile ma możliwość bo tego pewien nie jestem) bo czekać aż samo sie naprawi...to wiadomo a wątpię żeby ktoś z supportu zrobił coś w tym kierunku oczywiście jak już za tydzień by przeczytał zgłoszenie.
    Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 20.12.2012 o 05:33

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no my czekamy w piątek będzie miesiąc

Początkujący Osadnik Awatar Hubaertole
    Serwer
    Złota Góra
    to widze ze te gildiie to sciema blokuja zadania my juz 3 tyg 91 ludzi i nic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    W dniu dzisiejszym identyczny problem pojawił się w gildii, w której jestem.
    Zaznaczam, że dotychczas żadnych problemów z zadaniami gildii nie było.
    Może ktoś z ekipy wypowie się na ten temat?

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy w ostatnim czasie z tych gildii które mają problem z zadaniami ktoś odszedł (samodzielnie lub z pomocą władz gildii )? Jeśli tak, to warunki zadania mogły zostać spełnione przez zmniejszenie limitu potrzebnych graczy do jego wykonania. W takim przypadku nie ma możliwości zakończenia zadania i kolejnych też nie będzie, pozostaje męczyć support.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez zwolk Zobacz posta
    Czy w ostatnim czasie z tych gildii które mają problem z zadaniami ktoś odszedł (samodzielnie lub z pomocą władz gildii )? Jeśli tak, to warunki zadania mogły zostać spełnione przez zmniejszenie limitu potrzebnych graczy do jego wykonania. W takim przypadku nie ma możliwości zakończenia zadania i kolejnych też nie będzie, pozostaje męczyć support.
    Rzeczywiście, tak się zdarzyło.
    Dzięki, to pierwsza konkretna podpowiedź, w jaki sposób mógł powstać problem.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam, u nas w Gildii niestety też problem z zadaniami Konkretnie mają problemy 3 osoby, ponieważ nie mają tych zadań. Gildia powstała 15 grudnia, a te osoby dołączyły 16 i jak dotąd zadania miały i robiły. Po świętach zadania im zniknęły (tak twierdzą). Do Supportu oczywiście poszła wiadomość ale czekam na odp. Wie ktoś może co mogło być przyczyną zniknięcia tych zadań?

Osadnik Awatar Divenire
    Serwer
    Nowy Świat
    Edziunia może niech te osoby odejdą z gildii i jeszcze raz wejdą. Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów