Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: połączenie zostało zerwane - czarci gaj i tak w kółko

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    w końcu się udało, ale to frustrujące ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Azagaroth Zobacz posta
    w końcu się udało, ale to frustrujące ...
    gratuluje u mnie problem cały czas występuje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    do dupy z taką grą zeby mnie wywalało CO MINUTE Z CZEGO SAMO LOGOWANIE TRWA 20SEK, CZUJE SIE JAK OSTATNI ***** BB WCISKA M I ZE MAM CACHE WYCZYSCIĆ jakbym był dzieckiem, nikt nie przyznaje sie do błędu nikt nie mówią ze trwaja prace nad naprawą, ale kazdy wciska bezczelnie kit że to moja wina, wina mojego komputera mojego flesha itd.

żarty sie skończyły, kasa zapłacona za diamenty grać n kie mogę, towar niezgodny z przeznaczeniem itd.
    jak do niedzieli do końca dnia COŚ SIĘ NIE POPRAWI W PONIEDZIAŁEK DZWONIĘ, A NASTĘPNIE PISZĘ do siedziby ubisoftu z reklamacją itd .
    Oczywiscie nie do ubisoftu polska, bo jaja to se można robić na wielkanoc

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dziś to juz jest przegięcie po zalogowaniu nawet nie mogę przesunąć kursora po zalogowaniu o 5cm i juz mnie wywala jak w to dziadostwo grać, wszyscy sobie w kule lecą, moderatorzy support itd

jak mamy grac i wygrac z np niemcami jak nas technicznie obsługują osoby niekompetentne
    jedna wielka banda ....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zaden przedstawiciel the settlers OFF Line nic nie ma do powiedzenia ???

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Lightjay Zobacz posta
    Zaden przedstawiciel the settlers OFF Line nic nie ma do powiedzenia ???
    dalej nikt nie pomoże ? 2 tygodnie juz ponad mija odkąt problem jest zgaszany ile mam do supportu razy głaszac co mi problem wystąpi?
    moze kilkadziesiąt zgłoszeń dziennie?

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    odnośnie twojego monologu.
    support jest zawalony zgłoszeniami, ale sam nie rozwiązuje problemów tylko przekazuje do właściwego działu technicznego (jeden dla wszytskich krajów). W związku z tym czas odpowiwedzi na zapytania po ostatnich błędach się znacznie wydłużył. Do tego odpowiedź wydłuża powielanie zgłoszeń dotyczących tego samego błędu u tej samej osoby (jeśli zamiast odpowiedzieć na maila z ticketem, zgłaszasz kolejne tickety).
    co do problemów z logowaniem powiedz mi jaki Ty masz własciwie interent, która przeglądarka, która wersja flasha? Bo może rzeczywiście siedzisz na win 3.11 i necie mobilnym w jakieś betonowej puszce gdzie zasięgu częściej nie ma niż jest... :/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów