Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: połączenie zostało zerwane - czarci gaj i tak w kółko

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

połączenie zostało zerwane - czarci gaj i tak w kółko

i tak konserwacja nic nie dała dalej mam komunikat co minutę i wywala mnie z gry : połączenie zostało zerwane prosze kliknąć ok aby odświeżyć połaczenie i tak w kółko co średnio minutę.

nie mogę zrobić żadnego eventu ani świątecznego, ani końca świata bo co chwilę mnie wywala. do sapportu pisałem ale nic to nie dało do dnia dzisiejszego

od około 7 grudnia gra jest niemożliwa na serwerze czarci gaj, saport nie odpowiada, zresztą nigdy jeszcze nie odpowiedział, wpłaciłem wcześniej trochę sporo kasy na diamenty i teraz "dupa" towar niezgodny z umową gdzie można złożyć reklamację może bezpośrednio do ubisoftu. Rozumiem gdybym nie płacił ale zapłaciłem i nie moge grać to są jakieś jaja i kpiny

czasem nawet nie da sie zagrać bo od razu wyskakuje komunikat
    Ostatnio edytowane przez Lightjay ; 13.12.2012 o 11:37

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam to samo na Nowej Ziemi

Osadnik Awatar scorpio
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pewnie za dobrze nam szło i niemiaszki wyjęły wtyczkę :P
    FORUMOWY SZYDERCA

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie też to samo - Nowa Ziemia. Nie wiem po co robią jakieś eventy. Daliby od razu nagrodę Niemiaszkom, a nie chachmęcić muszą...

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Teraz po raz kolejny mnie wywaliło z gry, za 10 razem i czyszczeniem 2 razy wszystkiego co się da w przeglądarce udało mi się zalogować, a niby zmienili że ma się pojawiać kolejka logowania, ale za to nie powinno wywalać.

Niestety jedyne co przychodzi do głowy to teorie spiskowe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    BB_xaar może zajmiesz sie tematem, jak sam widzisz problem nie jest mały, a sapport dalej nic.

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Po dzisiejszej konserwacji, przy próbie wejścia na wyspy kilku znajomych, dostaję komunikat o zerwaniu połączenia z serwerem. Zalecane przez support metody przeciwdziałania wszelkim problemom ( czyszczenie pamięci podręcznej itp) nie działają . Nawet nie próbuję liczyć, ile razy już dziś musiałem logować się do gry.
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam to samo... zaczęta przygoda KŚ, i dupa

Osadnik Awatar Azagaroth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To prezent od BB by napewno pudło było dla niemców . Siedzę i próbuję się dostać ... tam kij że nie mogę zrobić barszczu, najgorsze jest to że mam ich trochę i nie mogę przekazać nikomu z gildii ... . Jedyne czym mogę się pocieszać to to że zajmiemy 1 miejsce wśród uczciwych serwerów (czytaj nie licząc niemców).
    pozdrawiam

Do moderatora: proszę tylko nie pisać żeby problem zgłosić do supportu bo:
    1. zanim dostanę odpowiedź event koniec świata dawno się skończy
    2. support ma nas w dupie, domyślam się że dba tylko o niemców
    Ostatnio edytowane przez Azagaroth ; 13.12.2012 o 12:47 Powód: info dla moderatora

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Azagaroth Zobacz posta
    To prezent od BB by napewno pudło było dla niemców . Siedzę i próbuję się dostać ... tam kij że nie mogę zrobić barszczu, najgorsze jest to że mam ich trochę i nie mogę przekazać nikomu z gildii ... . Jedyne czym mogę się pocieszać to to że zajmiemy 1 miejsce wśród uczciwych serwerów (czytaj nie licząc niemców).
    pozdrawiam

Do moderatora: proszę tylko nie pisać żeby problem zgłosić do supportu bo:
    1. zanim dostanę odpowiedź event koniec świata dawno się skończy
    2. support ma nas w dupie, domyślam się że dba tylko o niemców

potwierdzam do saportu sprawa zgłoszona wczesnie ze screenami itd nadal brak odowiedzi i totaslne olanie, za co ja Wam płaciłem za niedziałanie gry?

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów