Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: "RAZ NA ZAWSZE" problem techniczny.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

"RAZ NA ZAWSZE" problem techniczny.

Od dłuzszego czasu nie mogę zakończyć zadania "Raz na zawsze" ( w swoich włościach musisz mieć 0 szt. obozowisk bandytów). Moja wyspa nie ma żadnego obozu bandytów a jest zagospodarowana w całości.

Pisałam kilka mejli i nie dostałam odpowiedzi.
    Trwa to już ok 1 miesiąca. Nie mogę doprosić się aby ktoś coś z tym zrobił.

Sunx
    Może jak pokonasz obozy w jakiejś przygodzie to zaliczy. Ale pewien nie jestem.

Gizm0l
    Ja czekam już ponad 2 tygodnie na odpowiedź ze strony support, ale dalej milczą. Obojętnie jakbyś podbijał wyspę to zadanie się nie zalicza! A druga sprawa Sunx to, że przygody tu nie mają nic do znaczenia, to jest bug w zadaniu i tyle! Czekamy na poprawkę wszyscy, większości graczy to zadanie wisi

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Niestety nic nie zrobili z zadaniami,kompletna porażka.
    ... szlag może trafić patrząc na te niby dostępne zadania z nagrodami za prawie 1000 klejnotów-miesiąc czasu i nic.
    Xaar- co do jasnej cholery robi ta banda partaczy?-miesiąc czasu...

Gizm0l
    Najlepsze jest to, że jak naprawią jeden błąd to zaraz dwa następne wyskakują <haha>

Początkujący Osadnik Awatar PROROK89
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nadal niz z tym?

Uprawnienia umieszczania postów