Wiedziałem że będzie opóźnienie bo to norma ale żeby 2,5 h ?? Przecież to ewidentne olewanie gracza !! Jeszcze kilka takich numerów i ja oleję tą grę![]()
Wiedziałem że będzie opóźnienie bo to norma ale żeby 2,5 h ?? Przecież to ewidentne olewanie gracza !! Jeszcze kilka takich numerów i ja oleję tą grę![]()
Jeszcze raz Ci powtórzę. Nikt ci niczego nie zwróci. Mają nas w "głębokim" poważaniu. Zero informacji, zero pomocy a tylko przeszkody. Liczą się tylko niemieckie serwery i tylko promocje dla Niemców!
U nich wszystko działa a nawet więcej. A Polacy wcale nie muszą mieć takich samych warunków.
u szkopów serwery działają
u mnie zaskoczyłomożna dalej Końce Świata hurtem robić
![]()
A co mają nie działać ?
no przecież to jest niemiecka gra
TSO_PL Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata"... http://t.co/RlYNQEwL
info ok 9:25
Idę kawę zrobić
Jestem ciekawa komunikatu po zakończeniu dzisiejszej KONSERWACJI
s3 nadal nie działa...
ludziska poczytajcie najpierw informacje. na facebooku jest wyraznie napisane: "Konserwacja niektórych serwerów jeszcze się nie skończyła, jednak czas liczenia ukończeń przygody "Koniec Świata" zostanie na nich odpowiednio wydłużony (o tyle, o ile wydłużyła się konserwacja). Wszystkie polskie serwery powinny być ponownie dostępne już niedługo. Będę Was informował na bieżąco."
po prostu troszke cierpliwosci i luzu. rozumiem ze ludzie pracuja i ustawiaja czas odpowiednio ale zawsze są na polskich serwerach opoznienia i problemy . to norma. ze szkopom działa bez problemu raczej oczywiste, a my mozemy jedynie poczekac i najwyzej nie ładowac realnej kasy w gre skoro nie zaspokaja naszych oczekiwań.
A liczysz na jakiś komunikat? Naiwności!! Przecież nic się nie stało. U Niemców działa.
A jak admini, programiści i technicy skończą przygodę ( 2 - 3 godziny), którą rozpoczęli po przyjściu do pracy, to wtedy łaskawie może uruchomią polskie serwery.