Na czas konserwacji kolego jakbyś czytał forum jest napisane "czas w przygodach jest zatrzymywany"
Na czas konserwacji kolego jakbyś czytał forum jest napisane "czas w przygodach jest zatrzymywany"
Po pierwsze zawsze w czwartki rano są konserwy, ale zawsze się znajdzie jakiś "zaskoczony"... Po drugie wszyscy chcieli tej konserwy jak najszybciej żeby w końcu wstawili tego hotfixa do eventu, ale znajdzie się jakiś co akurat robi przygode, stawia studnie czy patrzył na drzewka i mu to przeszkadza mimo, że cala reszta na to czeka.... Po trzecie czas w przygodzie będziesz mieć zatrzymany, więc po co te nerwy...?
a ktoś wie może czy konserwacja się przedłużyła?![]()
no wiesz chcą by ludzie się wreszcie wyspali i nie siedzieli 24/7 w tygodniu![]()
Ale ja już wstałem i się ogoliłem, a gry nie ma :<.
ale to jest wojna
każda godzina to przewaga nemców
na to wyglądaponadto nie ma żadnej aktualizacji, że coś się przedłuża i kiedy gra będzie ponownie dostępna... biorąc pod uwagę obecnie trwający event zaczyna to już powoli być poważne wypaczanie rywalizacji moim zdaniem :/
wszystko rozumiem tylko dlaczego konserwacja sie przedłuża nawet nie myslę że to specjalnie