Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: I zowu 50 uwalony

Początkujący Osadnik Awatar kashya1958
    Serwer
    Kolonia

I zowu 50 uwalony

Pytanie do 50-siątek... tez nie macie zadnych czatow/global szept pomoc gildia / tylko zolte wiadomosci/ i wywalanie po 100 razy na dobe? bo reszta graczy gra /i tu pytanie miala byc wspolpraca zeby koniec swiata wypadl jak najlepiej,, a z kim ja mam wspolpracowac jak do nikogo nie moge pisac?/i nie piszcie zebym to czy tamto zrobil bo mam 3 kompy w domu i na kazdym prubuje a ziec 36 chyba lvl i gra se normalnie z dowolnego kompa / mieszka ze mna/ale widze ze im wiecej robie tym gorzej sie gra tera ////

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mi wywala co minutę

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kashya1958, na początku myślałem, że być może ktoś przyznał Ci blokadę dostępu do czatu, jednak teraz wiem, że to na pewno nie to. Jeśli problem nadal występuje, bardzo proszę o przekazanie tej informacji bezpośrednio do Supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    kashya1958 ja też mam ten problem od wczorajszej nocy , ale to już raczej sprawka moda :P
    Tylko czemu w tej grze nie potrafią napisać za co i na ile... tylko wolna amerykanka w wydaniach co niektórych modów...
    BB_xaar jakie są długości banowania czatu? Bo nie wiem , czy jest sens czekać...

Uprawnienia umieszczania postów