Spróbowałem i ogólnie jestem negatywnie nastawiony oraz będę odradzał komu tylko się da... Po 1 częste restarty lub zawiechy serwera (ok beta testy - norma, samo w sobie nie jest problemem). Gorzej jak taki beta tester jak ja chce zgłosić jakiś błąd, który znalazł... Otóż tu pojawiają się schody od piekła po same niebo... Najpierw gdy wchodzisz na forum, okazuje się, że na forum musisz się zarejestrować, żebyś mógł cokolwiek zrobić (masz aktywowane i potwierdzone konto na Uplay? nieważne, i tak musisz się zarejestrować na forum!). No dobra, chcesz się zarejestrować na forum... Wyskakuje Ci:
Wiadomość
Przepraszamy, rejestracja została wyłączona przez administratora.
o.O WT...Hell?
OK... może mają za dużo trolli... więc udajesz się do zakładki kontakt, lub wybierasz wszystko co się da, dostajesz informację:
Jak mogę zgłosić błąd, który odkryłem w grze?
Prosimy do tych celów użyć naszego forum, w którym założyliśmy odpowiednią sekcję. Nasi pracownicy będą wdzięczni za każdą informację o ewentualnych błędach. Jeśli jest to możliwe, prosimy załączyć Screenshot i wyjaśnienie błędu (tak precyzyjnie jak to tylko możliwe), żebyśmy mogli zrekonstruować owy błąd.
Czyli wracamy do punktu startowego
Dobra, może nie wszyscy mają takie problemy, ale po co robić beta testy jak się utrudnia testerom wskazywanie błędów?Szczerze odradzam z całego serca wszystkim ewentualnym zainteresowanym
![]()