Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: ALARM - nie można handlować przygodą "Koniec Świata"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ci co lubią jęczeć - a jest ich sporo, owszem - jęczeć będą zawsze. Tym co wolą grać, różne warunki psują radość z zawodów. Idea sprawiedliwego współzawodnictwa bierze w łeb, nieprawdaż?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Popieram skoro niemcy mają dzisiaj mieć naprawiony błąd to uczciwą rywalizacje szlak trafi. Ja już robię czwartą przygodę w tym trzy kupiłem za mapki (niestety skończyły się). Może da radę zmniejszyć cene tej przygody w sklepie np do 6 mapek tak jak kiedyś proponował ... Zakręcony? do czasu kiedy będzie możliwość handlu? Niestety ale jak skończę aktualną przygodę i grubasy mi nie przyniosą to stoje w miejscu.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Ja bym raczej obstawiał fakt, że każda dodatkowa przerwa konserwacyjna na polskich serwerach to powód do żali i pretensji na forum (nawet po 10 tematów się pojawia), więc mnie to nie dziwi że nie ma dodatkowej przerwy. Chociaż czy jest czy nie to i tak zawsze jest źle, a problemy dotyczą nie tylko naszego serwera, bo ostanio fala wielkich lagów nawiedziła właśnie niemieckie serwery

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Nie wiem czy sobie żartujesz czy mówisz poważnie, bo jak poważnie to nie powiem co myślę bo powinnam zostać za takie słowa zbanowana.

Jeżeli tak pisano o tym że event będzie trwał dla każdego serwera tyle samo co do minuty, a tu nam się o dwa dni opóźnia możliwość handlu przygodą, to przestaje to być uczciwe współzawodnictwo.

Na innym wątku pokazane jest że Niemcy już mogą handlować przygodą. Czyli to jest uczciwość według Niemców.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No i znowu zostajemy w tyle ciekaw dlaczego ???
    Przed rozpoczęciem eventu już posiadałem 8 przygód "Koniec Świata" przyniesionych przez poszukiwacza.Kamraci z gildii nie mieli ani jednej ,mówię sobie super porozdzielam i razem dołożymy swój wkład do rywalizacji a tu co brak możliwości handlu.
    Wiec gdzie tutaj sportowa rywalizacja????

ThePeper
    Polaczka to można kopnąć w du..ę a i tak będzie się cieszył?
    Takie podejście ma pewnie BB.
    Staramy sie jak możemy aby zrobić jak najwięcej przygód a tu taki fail.
    Domagamy się zaplanowania hotfixa w godzinach nocnych w określonym terminie podanym do publicznej wiadomości!

angel_10
    Lagi na przygodzie są ogromne, tu generał kończy walkę w obozie, zatrzymuje się w miejscu i stoi jak nie napiszę co i nagle "bing" generał powrócił i czeka na rozkazy, blokowanie czegokolwiek jest bzdurą. Przygód mam kilka, ale daję sobie spokój, ze zwykłym gen szkoda wojska, potencjalny loot jest niewspółmierny do strat. Czekam na możliwość handlu przygodą, niech chociaż tyle z tego będzie :/. A jeżeli chodzi o hotfix...trzeba uważać czego sobie człowiek życzy, żeby nie było gorzej...

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    To jest po prostu skandal i zwykła dyskryminacja, że Niemcy mogą handlować tą przygodą a my nie !

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów