Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: ALARM - nie można handlować przygodą "Koniec Świata"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

ALARM - nie można handlować przygodą "Koniec Świata"

Jak w temacie - trochę to negatywnie wpływa na współpracę przy zdobywaniu mistrzostwa!

Mam nadzieję, że ta plaga dotknęła wszystkich serwerów, nie tylko naszych, i że zostanie szybko opanowana.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Polak i tak zaraz znajdzie bugi w tym konkursie. Nie bójta sie!

Początkujący Osadnik Awatar FOREST144
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    no ja mam już trzy sztuki z czego dwie chętnie odstapię

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na amerykańskim forum BB_Dantesama napisał ze pracują dzisiaj nad tym.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Git, dzięki za info, to niech pracują

Osadnik Awatar Orzel93
    Serwer
    Nowy Świat
    No dobrze by było jakby się dało nimi handlować

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    początek eventu i już jest błąd, tak samo będzie z liczeniem wyników.....

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wszystkie serwery mają tą samą wersję gry (tylko język inny). Każdy aktywny gracz na początek eventu otrzymał jedną przygodę więc nie powinno być narazie problemu. Błąd jest oczywiście znany i technicy już nad nim pracują.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    A jakaś informacja, ile to 100% wykonania planu, coś więcej liczbowego a nie procentowego tylko? Bo nie wiemy ile się spodziewać, jaki stosunek np. polskich serwerów do zagranicznych, oraz jak wyglądają proporcje pomiędzy polskimi serwerami?
    I dlaczego wyniki są przedstawiane w statycznym JPEG a nie w jakimś banalnie prostym skrypcie wczytującym dane z baz danych, co umożliwiło by aktualizację automatyczną co np. 8 czy 24 godziny? Każdemu byłoby łatwiej gdyby widział na bieżąco postęp...
    Na ten moment to walka z wiatrakami. Wszyscy robią, ale nikt nie wie ile tego ma być żeby w ogóle 100% osiągnąć...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez LeBurn Zobacz posta
    A jakaś informacja, ile to 100% wykonania planu, coś więcej liczbowego a nie procentowego tylko? Bo nie wiemy ile się spodziewać, jaki stosunek np. polskich serwerów do zagranicznych, oraz jak wyglądają proporcje pomiędzy polskimi serwerami?
    I dlaczego wyniki są przedstawiane w statycznym JPEG a nie w jakimś banalnie prostym skrypcie wczytującym dane z baz danych, co umożliwiło by aktualizację automatyczną co np. 8 czy 24 godziny? Każdemu byłoby łatwiej gdyby widział na bieżąco postęp...
    Na ten moment to walka z wiatrakami. Wszyscy robią, ale nikt nie wie ile tego ma być żeby w ogóle 100% osiągnąć...
    Nic ująć, a dodać tylko jak ma być uczciwie jak ktoś dostał 1 przygodę a ja już mam 5....

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów