Jak w temacie - trochę to negatywnie wpływa na współpracę przy zdobywaniu mistrzostwa!
Mam nadzieję, że ta plaga dotknęła wszystkich serwerów, nie tylko naszych, i że zostanie szybko opanowana.
Jak w temacie - trochę to negatywnie wpływa na współpracę przy zdobywaniu mistrzostwa!
Mam nadzieję, że ta plaga dotknęła wszystkich serwerów, nie tylko naszych, i że zostanie szybko opanowana.
Polak i tak zaraz znajdzie bugi w tym konkursie. Nie bójta sie!
no ja mam już trzy sztuki z czego dwie chętnie odstapię
Na amerykańskim forum BB_Dantesama napisał ze pracują dzisiaj nad tym.
Git, dzięki za info, to niech pracują![]()
No dobrze by było jakby się dało nimi handlować![]()
początek eventu i już jest błąd, tak samo będzie z liczeniem wyników.....
Wszystkie serwery mają tą samą wersję gry (tylko język inny). Każdy aktywny gracz na początek eventu otrzymał jedną przygodę więc nie powinno być narazie problemu. Błąd jest oczywiście znany i technicy już nad nim pracują.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
A jakaś informacja, ile to 100% wykonania planu, coś więcej liczbowego a nie procentowego tylko? Bo nie wiemy ile się spodziewać, jaki stosunek np. polskich serwerów do zagranicznych, oraz jak wyglądają proporcje pomiędzy polskimi serwerami?
I dlaczego wyniki są przedstawiane w statycznym JPEG a nie w jakimś banalnie prostym skrypcie wczytującym dane z baz danych, co umożliwiło by aktualizację automatyczną co np. 8 czy 24 godziny? Każdemu byłoby łatwiej gdyby widział na bieżąco postęp...
Na ten moment to walka z wiatrakami. Wszyscy robią, ale nikt nie wie ile tego ma być żeby w ogóle 100% osiągnąć...