Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: ALARM - nie można handlować przygodą "Koniec Świata"

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Też już to proponowałem, ale niestety raczej nie będzie częściej aktualizowane.
    Co do uczciwości to już przed eventem było można zdobyć przygodę bo była taka informacja dostępna, dodatkowo każdy otrzymał 1 sztukę żeby mógł ropocząć walkę nawet jeśli odkrywca mu nie przyniósł.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Zrobić można było, ok, ale nie powinny one być liczone, a nawet tego nie wiadomo, jeśli ktoś zaczął, a np. ostatni obóz zrobił po konserwacji.
    Nic nie wiadomo, wszystko jest jakąś dziwną tajemnicą owiane...

A z tym JPEG to mnie po prostu powalono na łopatki jak go zobaczyłem

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez LeBurn Zobacz posta
    A jakaś informacja, ile to 100% wykonania planu, coś więcej liczbowego a nie procentowego tylko? Bo nie wiemy ile się spodziewać, jaki stosunek np. polskich serwerów do zagranicznych, oraz jak wyglądają proporcje pomiędzy polskimi serwerami?
    I dlaczego wyniki są przedstawiane w statycznym JPEG a nie w jakimś banalnie prostym skrypcie wczytującym dane z baz danych, co umożliwiło by aktualizację automatyczną co np. 8 czy 24 godziny? Każdemu byłoby łatwiej gdyby widział na bieżąco postęp...
    Na ten moment to walka z wiatrakami. Wszyscy robią, ale nikt nie wie ile tego ma być żeby w ogóle 100% osiągnąć...
    Za kilka dni dopiero będziesz wiedział ile stosunkowo serwery uzyskały procent za wykonanie jakiejś ilości przygód. Bo póki co to w pierwszy dzień, jedną może dwie przygody ktoś wykona i ile serwer zyska? 30-40%?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    "jedną, może dwie" heh u nas ludzie mają po 3-4-5 przygód zrobione...
    Stąd moje pytanie o wymagania konkretnie, liczbowe...

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak na moje to jeszcze dziś moze paść 100% na jakimś serwrze, dlatego też sam jestem zdziwiony, że to nie jest aktualizowany co np 8h.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ciężko wyczuć, jak już mówiłem jaki jest limit i oszacować kiedy padnie 100%, jak nie wie się, czy pula to np 1000 ukończeń czy 10 000...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niemcy mają mieć w nocy hotfixa, a jak u nas?

In der kommenden Nacht wird die Wartung mitsamt Hotfixes durchgeführt.Welten: Alle (1-12)Start: Dienstag, ca. 01:00 Uhr nachtsEnde: Dienstag, ca. 06:00 Uhr frühAbenteuer: Laufzeiten werden verlängertFixesas "Ende der Welt" Abenteuer ist handelbar

Początkujący Osadnik Awatar Isk4rhlit
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez DrDuval Zobacz posta
    Niemcy mają mieć w nocy hotfixa, a jak u nas?

In der kommenden Nacht wird die Wartung mitsamt Hotfixes durchgeführt.Welten: Alle (1-12)Start: Dienstag, ca. 01:00 Uhr nachtsEnde: Dienstag, ca. 06:00 Uhr frühAbenteuer: Laufzeiten werden verlängertFixesas "Ende der Welt" Abenteuer ist handelbar
    A my mamy mieć w czwartek Tak przynajmniej napisał BB_Xaar na forum

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No ja liczę ze jak oni to i my, może pierwotnie przekazano informacje o czwartku, a jednak wcześniej naprawili, tylko do polski informacji nie przekazali.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja bym raczej obstawiał fakt, że każda dodatkowa przerwa konserwacyjna na polskich serwerach to powód do żali i pretensji na forum (nawet po 10 tematów się pojawia), więc mnie to nie dziwi że nie ma dodatkowej przerwy. Chociaż czy jest czy nie to i tak zawsze jest źle, a problemy dotyczą nie tylko naszego serwera, bo ostanio fala wielkich lagów nawiedziła właśnie niemieckie serwery

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów