Witam.
Mam następujący problem: próbuję pokonać w 8 strefie przywódce bandytów, jak wiadomo w jego skład wchodzą 1 żelaznozębny, 50 oprychów i 149 łowców.
Najpierw wysyłałem tam jednego generała ale za każdym razem został pokonany. Później wyczytałem w poradniku że trzeba atakować dwoma generałami. W związku z tym dorobiłem wojska i dokupiłem generała po czym dwóch generałów uzbrojonych po zęby wysłałem do ataku na w/w obóz.
Podstawą składu wojska byli u mnie rekruci, do tego w małej ilości ochotnicy, żołnierze i łucznicy. Niestety obaj generałowie zostali pokonani mimo że wchodzili do obozu w odstępie 2 sekund więc jak dla mnie powinni walczyć równocześnie. Jak wynika z raportów z bitwy napierw zaatakował jeden generał ale został pokonany, po tym zaatakował drugi generał i tu moje zdziwienie bo wszystkie siły wroga odzyskały wszystkie punkty zdrowia przed atakiem drugiego generała więc ten zamiast dokończyć dzieła po pierwszym generalne stoczył walkę z wrogiem tak jakby atakował go sam jeden.
Może mi ktoś wytłumaczyć o co w tym chodzi? bo już nie wiem jak atakować żeby go pokonać. Gdybym chciał pokonać ten obóz a przynajmniej żelaznozębnego jednym generałem musiałbym wyprodukować sporo mocnego wojska składajacego się np. z samych żołnierzy a jak wiadomo tanie to nie jest.
Nie wiem czy błąd jest w samej grze czy jest jakaś opcja która trzeba włączyć co spowoduje, że generałowie będą walczyczli równocześnie a nie jeden po drugim.