Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dlaczego się tak dzieje?!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Dlaczego się tak dzieje?!

Jak widać, parę up-date'ów i przerw konserwacyjnych naprawia problemy. Ale ja mam AŻ DWIE!!! Pokażę Wam w kilku załącznikach:

1. Ogólny błąd
    2. Puste okno ze stanem prędkości internetu z t-mobile.

Prosimy bardzo obsługę tso o nieblokowanie tego tematu.
    W razie wątpliwości prosimy pisać.

To mogę opowiedzieć w kilku zdaniach:
    08.12.2012r. logowałem się na tso. Wyskoczył tzw. ogólny błąd. Ale weszło do strony mojego konta. Kliknąłem "GRAJ", a po kilkunastu sekundach pojawiło się puste okno!
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: ogólny błąd.jpg, 
wyświetleń: 280, 
rozmiar: 23.1 KB, 
ID: 751.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: puste okno1.jpg, 
wyświetleń: 251, 
rozmiar: 21.5 KB, 
ID: 752.  
    Ostatnio edytowane przez opona94 ; 08.12.2012 o 14:25

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dostałem jeszcze jedno: gra nie chce się dalej ładować!
    Widać jest, że w bc jest przy czerwonej strzałce "0.00 kbps"

Nazwa: zacinanka tso.jpg, 
wyświetleń: 247, 
rozmiar: 24.7 KB, 
ID: 753.  
    Ostatnio edytowane przez opona94 ; 08.12.2012 o 14:48

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez opona94 Zobacz posta
    Dostałem jeszcze jedno: gra nie chce się dalej ładować!
    Widać jest, że w bc jest przy czerwonej strzałce "0.00 kbps"
    Widzicie? Pokażę wam stan neta z t-mobile, jeśli nie uwierzyliście!
    To już drugi dzień!!!

Nazwa: słaby net.jpg, 
wyświetleń: 226, 
rozmiar: 19.2 KB, 
ID: 754.  

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak stracę kolejną kopalnie złota to rezygnuje z tej gry to jest jakiś absurd. To lepiej nic nie róbcie i zostawcie gre taką jaka jest a nie cały czas "aktualizacje" a jest coraz gorzej !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Dobrze powiedZiane jesli sobie nieradza to niech wyloncza ja puki niebedzie dobrze dopracowana albo niech oddaja wszystkie straty jakie ponosimy

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Muszę się jeszcze odnieść do punktu pierwszego wątku "Dlaczego się tak dzieje?!" pt. "Ogólny błąd". Otóż, gdy się loguje, wyskakuje ten błąd. Czyli:
    Logowanie - Błąd - Logowanie - Błąd - Profil.
    Dwa razy w trakcie logowania

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    A ja bym zadała inne pytanie - dlaczego tak sie dzieju u jednych a u innych nie??
    Zdarza mi się ze wyskauje przy logowaniu na konto błąd ogólny ale po nacisnieciu ok loguje sie normalnie na konto.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Fleotria Zobacz posta
    A ja bym zadała inne pytanie - dlaczego tak sie dzieju u jednych a u innych nie??
    Zdarza mi się ze wyskauje przy logowaniu na konto błąd ogólny ale po nacisnieciu ok loguje sie normalnie na konto.
    Fleotria,
    Wiem, że u ciebie wyskakuje ten sam błąd, ale zrozum, że TO ZALEŻY OD STANU PRĘDKOŚCI INTERNETU!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    u mnie (w zaleznosci od tego gdzie jestem to gram na lapku/iplusie albo stalym laczu) wszelkie nagromadzenie bledow takich jak opisujecie wystepuje tylko jak sa te nieszczesne eventy. Poprzednio jak byl halołinowy bylo mnostwo problemow, potem dlugo byl spokoj i teraz znowu.
    Glowny problem z logowaniem u mnie polega na tym, ze logowanie na konto jest zazwyczaj ok, potem po kliknieciu "graj" laduje sie bez problemu pierwszy ekran gry (ten z paskiem postepu), a potem wyskakuje ekran eventu z mikolajem (tez z paskiem postepu) i .... kicha, w polowie paska wszystko staje i juz dalej nie pojdzie

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Mario670212 Zobacz posta
    u mnie (w zaleznosci od tego gdzie jestem to gram na lapku/iplusie albo stalym laczu) wszelkie nagromadzenie bledow takich jak opisujecie wystepuje tylko jak sa te nieszczesne eventy. Poprzednio jak byl halołinowy bylo mnostwo problemow, potem dlugo byl spokoj i teraz znowu.
    Glowny problem z logowaniem u mnie polega na tym, ze logowanie na konto jest zazwyczaj ok, potem po kliknieciu "graj" laduje sie bez problemu pierwszy ekran gry (ten z paskiem postepu), a potem wyskakuje ekran eventu z mikolajem (tez z paskiem postepu) i .... kicha, w polowie paska wszystko staje i juz dalej nie pojdzie
    Mario670212,
    To jest prawda. U mnie, gdy nie ma event-ów, wszystko idzie jak z płatka (tj. wszystko idzie dobrze). Ale gdy są takie wydarzenia, jak mówiłeś, "kicha, w połowie paska wszystko staje i już dalej nie pójdzie". Tylko, że jest to na samym końcu (prawie załadowane) zatrzymuje się, a w stanie prędkości pokazuje 0.00 kbps (patrz załączniki przy postach z 8.12 godz. 13:46 i 9.12 godz. 10:40). Jest wtedy fiasko.

Uprawnienia umieszczania postów