Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Brak zadan gildyjnych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Brak zadan gildyjnych

gildia HUSARIA[HUS]

zadania gildyjne mielismy wlasciwie przez kilka dni tylko, pisanie do supportu pozostaje bez odpowiedzi. Prosze zajac sie tym problemem bo okolo 100 graczy traci na tym codziennie min 120 monet.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dokładnie , a jeżeli jest to bład w grze to dlaczego inne gildy (nie wiem czy wszystkie) zadania mają?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No właśnie też się zastanawiałem, dlaczego po przyjęciu mnie do Was nie dostałem zadań.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wydaje mi się, że jesteśmy stratni z tego powodu nie tylko na zadaniach ale również na rozwoju naszej gospodarki. Nie ma szans na zakup geologa, nie mówiąc już o zakupie kaczek makaronu itd , które pozwolą nam rozwijać się a w przyszłości konkurować z innymi ...
    Może wreszcie ktoś coś z tym zrobi. Nie mówiąc już o jakieś rekompensacie z tym związanej.
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    a ja myslalam ze sie ociagacie w zadaniach .... Xaar moze jednak sie odezwiesz ...juz nie wspomne o jakims wynagrodzeniu za stracany czas czekajac na zadania

Początkujący Osadnik Awatar KruegerGBG
    Serwer
    Kolonia
    Napisalem PW do Xaar'a, kiedys pomoglo w innym problemie, moze i teraz pomoze :-)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Może to coś pomorze ostatnie zadanie dostaliśmy 22 listopada i mieliśmy tylko 7 zadań
    Moim zdaniem 2 tygodnie to dużo czasu na naprawienie tego problemu i zadość uczynienie strat

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety nie pomoże, mamy to samo od prawie 2 tygodni i też nie ma odpowiedzi z supportu, a od Xaara było info żeby czekać na odpowiedź z supportu .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dzisiaj odkryłem dodatkowo że nie mam mozliwości handlu ze swoją Gildią, ani ze swoimi znajomymi pomimo że są na liście dłużej niż 24 godziny.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy komuś rozwiązali ten problem? Bo u mnie właśnie dzisiaj nie dostaliśmy zadania.

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów