gildia HUSARIA[HUS]
zadania gildyjne mielismy wlasciwie przez kilka dni tylko, pisanie do supportu pozostaje bez odpowiedzi. Prosze zajac sie tym problemem bo okolo 100 graczy traci na tym codziennie min 120 monet.
gildia HUSARIA[HUS]
zadania gildyjne mielismy wlasciwie przez kilka dni tylko, pisanie do supportu pozostaje bez odpowiedzi. Prosze zajac sie tym problemem bo okolo 100 graczy traci na tym codziennie min 120 monet.
Dokładnie , a jeżeli jest to bład w grze to dlaczego inne gildy (nie wiem czy wszystkie) zadania mają?
No właśnie też się zastanawiałem, dlaczego po przyjęciu mnie do Was nie dostałem zadań.
Wydaje mi się, że jesteśmy stratni z tego powodu nie tylko na zadaniach ale również na rozwoju naszej gospodarki. Nie ma szans na zakup geologa, nie mówiąc już o zakupie kaczek makaronu itd , które pozwolą nam rozwijać się a w przyszłości konkurować z innymi ...
Może wreszcie ktoś coś z tym zrobi. Nie mówiąc już o jakieś rekompensacie z tym związanej.
Pozdrawiam
a ja myslalam ze sie ociagacie w zadaniach .... Xaar moze jednak sie odezwiesz ...juz nie wspomne o jakims wynagrodzeniu za stracany czas czekajac na zadania![]()
Napisalem PW do Xaar'a, kiedys pomoglo w innym problemie, moze i teraz pomoze :-)
Może to coś pomorze ostatnie zadanie dostaliśmy 22 listopada i mieliśmy tylko 7 zadań
Moim zdaniem 2 tygodnie to dużo czasu na naprawienie tego problemu i zadość uczynienie strat
Niestety nie pomoże, mamy to samo od prawie 2 tygodni i też nie ma odpowiedzi z supportu, a od Xaara było info żeby czekać na odpowiedź z supportu .
Dzisiaj odkryłem dodatkowo że nie mam mozliwości handlu ze swoją Gildią, ani ze swoimi znajomymi pomimo że są na liście dłużej niż 24 godziny.
Czy komuś rozwiązali ten problem? Bo u mnie właśnie dzisiaj nie dostaliśmy zadania.