Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 62

Wątek: Dlaczego zespół techniczny ignoruje graczy?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No weszłam , poczytałam ...i mało co mnie nie trafiło
    co za bzdury, cytuje :

-proszę o odrobinę cierpliwości, jak widać cierpliwość popłaca i spora cześć graczy z uszkodzonym obszarem ma już możliwość grania i otrzymali rekompensatę za zainstaniałą sytuację

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    taaaak , no gdzie ta rekompensata bo chyba nie u mnie, a może poszła do któregoś moda?

Ja nie mogłam grać przez półtorej tygodnia - suport ani be ani me..., jedynie BB-xaar zainteresował się tym problemem , bo suport totalnie olewa wszystko co się do nich pisze i taka jest przykra prawda

Napisałam o rekompensatę bo konto jak mi zwrócili było w opłakanym stanie a ich odpowiedz była... no właśnie nie była i nie ma do tej pory

więc o czym tu mowa? odpowiadam : o nieudolności zatrudnionych programistów olewających polskie serwery, powinni trochę się poduczyć a nie brać się za coś co przekracza ich możliwości

Noooo ale niemieckie serwery działają jak pszczółki co daje do myślenia wiem na 100% bo mam przyjaciół którzy na nich grają, nie wspomnę też jaką pompę mają z nas Polaków i z naszych serwerów
    a jeżeli modowie nie wierzą to niech sami tam się zarejestrują i zobaczą na własne oczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ...
    Ostatnio edytowane przez Krasnolubek ; 13.12.2012 o 10:26 Powód: pow

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    W takim razie czekam na moje diamenty (klejnoty). Ciekawe jak długo ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witajcie.Łopata i kilof staje się powoli logo firmy,pod której nazwą ruszał projekt(TSO).W moim przypadku lagi,trudności z logowaniem,marsz wojska z obozu do obozu
    przez 10-15 min.,znikające premie po ich przyznaniu itp,itd.Pisza niektórzy:"problem z łaczem",zrób relog ...Gram na 3 kompach w dwóch krajach! To jest problem
    serwera!dzieł techniczny pisze,że pracują nad problemem.Sic!Po kiego grzyba z eventem świątecznym próbuje się na siłę dołożyc "Koniec swiata"?Dlaczego dodawane są
    rózne pierdółki,jeśli nie poprawione są stare błędy.Twórcy rzucają nam cukierki w postaci eventów:świąteczny,piłkarski,wielkanocny,hello weenLudziska się cieszą a fabryka słodyczy "robi bokami"
    Może nie kupować klejnotów?Może któregoś dnia zrobić swoisty Flash mob i nie zalogować się?
    Reklamy w TV są śmieszne w kontekście jakości tego produktu(TSO).Łatka "beta",jeszcze długo będzie gościć na stronie głównej,bo producent bije rekord świata w długości optymalizacji.Jest duża szansa,bo wyszła dopiero ósma wersja okienek pana G
    pozdro

Gizm0l
    Pytanie czemu raz, a dobrze nie zrobicie porządku z lagami i tym ciągłym wybijaniem z serwera! Tyle przerw technicznych było i nic, i jeszcze druga rzecz zadanie "Wyzwól swoje włości" kiedy ta poprawka bd by zadanie nie wisiało w wykrzykniku już!? Zgadzam się OLD-ISLANDER, że optymalizacji które wprowadzacie są nie końca dobre, u mnie w gildii ludzie się skarżą, że czat wrócił ale kosztem brak widoczności kto jest online

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    W SKRÓCIE MÓWIĄC... GRA JEST SKOPANA NA MAKSA I NIE DA SIE W NIĄ GRAĆ, A WIECZORAMI TO MUSZE NA DRINKACH SIADAC DO GRY BO NIEWYROBA!!!
    OGOLNIE GRA DO DUPY, JAK NIE POPRAWIA TO BEDE LOTKAMI RZUCAL W DOMU W PLAKAT UBISOFTU

Gizm0l
    Nie krzycz tyle, wszyscy wiedzą jak jest, sytuacja ma się poprawić ponoć, tak by nie było tyle bugów co teraz, lecz pewnie i tak bd się trafiać lagi czy bugi.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pozdrawiam wszystkich moderatorów za czujność w i sprawne działanie w sprawie hhhm oszustów i lichwiarzy za usuniecie czegoś co jest pomocne w grze oraz braku wypowiedzi oraz sensownych komentarzy w sprawach dotyczących ich pracy porównując nasze forum do forum niemieckiego jesteście bandą nierobów nie wykonujecie swojej pracy

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez mageus Zobacz posta
    pozdrawiam wszystkich moderatorów za czujność w i sprawne działanie w sprawie hhhm oszustów i lichwiarzy za usuniecie czegoś co jest pomocne w grze oraz braku wypowiedzi oraz sensownych komentarzy w sprawach dotyczących ich pracy porównując nasze forum do forum niemieckiego jesteście bandą nierobów nie wykonujecie swojej pracy
    popieram!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam dzis nastapil cudowny powro okolo 800 jednostek z wukusia zostal jeszcze jeden gienek do odzyskania p,z wojskiem no i moja przygoda "wikus ktorego nie moglem skonczyc ' mysle ze support zrobi jakis prezent pod choinke i mi odda reszte

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów