Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Wątek: Dlaczego zespół techniczny ignoruje graczy?

Początkujący Osadnik Awatar AlleLuj
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    30.11 wysłałem zgłoszenie do Supportu po 7 dniach nadal nie mam żadnej odpowiedzi.
    Aby nie wydłużać sobie czasu oczekiwania czy kolejne zgłoszenie wysłać jako nową wiadomość czy przez "odpowiedz" poprzez mail potwierdzający przyjęcie zgłoszenia przez Support?

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    AlleLuj: proponuję odpowiedzieć na automatyczne zgłoszenie żeby nie generować nowego zgłoszenia.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Solmann3 Zobacz posta
    (...)a przy okazji przypomnę Moderatorowi, że bankructwo UBISOFTU to także koniec jego kariery zawodowej w tej firmie.
    I to by było na tyle w temacie - oczekuję wywalenia z Forum i wywieszenia mojego zdjęcia na tablicy TEGO PANA NIE OBSŁUGUJEMY!
    ....a przecież było tak pięknie!
    to ja może przypomnę iż moderatorzy w tej grze nie są pracownikami ale wolontariuszami więc nie wiem o jakiej karierze mówisz a co do tablicy to chyba takiej nie ma po prostu bedziesz jak reszta stał w jednej kolejce - do supportu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja mam to samo obszar serwera uszkodzony i nie moge grac

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    dobrze mówi gosciu jesli sobie nieradza to niech zatrzymaja gre i zrobia ja na cacy jesli jest w takim zlym stanie dlaczego pobieraja pieniadze niby wersja beta ale niema takiej info jak zaczynasz ze moga byc problemy ze mozna co tydzien tracic polowe budynkow i ze to co wydajemy pojdzie w bloto bo oni maja problem gra niejest od miesiaca dostepna i nietylko w polsce to niewierze ze tyle czasu trzeba zeby opanowac ta gre poprostu jest to okradanie ludzi w bialy dzien jak z narkotykami dali troche posmakowac byle zalapac bakcyla a ludzie i tak beda siedzieli i czekali kit wie ile ze cos sie zmieni . I niemow ze suuport jest tak zajety skoro ciagna z tego kase niech zatrudni sobie pomocnika a informacje mogli by wyslalc i to szczera a nie dla od....dolenia sie ze wkoncu bedzie dobrze !!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Obawiam się, że wszyscy jesteśmy naiwni!! Wszystko co interesuje tych ludzi, to kliknięcie w przycisk ze znakiem plus, żeby kupić następne klejnoty. Ta gra, jak i większość innych gier online, to maszynki do zarabiania pieniędzy. Możemy im wysłać tonę maili, a oni dalej będą reklamować tą grę w reklamach TV i patrzeć jak im rośnie konto. Najgorsze jest to, że wciągają w to nowych ludzi. Grałem już w niejedną grę online. I też to były wersje beta, ale takiej kompromitacji jak tutaj, nie widziałem jeszcze nigdy!!! Żal mi tylko wydanych pieniędzy na klejnoty....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Sorki ze znowu poruszam ten temat ale..... dostałem informację ze polski support składa się z ..... JEDNEGO! pracownika. Aż się wierzyć nie chce - pytam zatem publicznie CZY TO JEST PRAWDA?

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    hmm sądząc po podpisach to raczej z około 5 osób choć nic mnie nie zdziwi uważam też, że publicznej odpowiedzi na to pytanie nie dostaniemy, ale przydałaby się taka stronka "o nas" jak w stronach firmowych, gdzie można by zobaczyć przynajmniej nicki "naszych" pracowników bb :P

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Z pracowników BB to po podpisach można wyczytać tylko jednego, tzn. BB_xaar, moderatorzy są wolontariuszami a nie pracownikami supportu, i raczej żaden pracownik supportu nie wypowiada się na forum, chyba że jako supportowca potraktujemy BB_xaara.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Solmann3 Zobacz posta
    Sorki ze znowu poruszam ten temat ale..... dostałem informację ze polski support składa się z ..... JEDNEGO! pracownika. Aż się wierzyć nie chce - pytam zatem publicznie CZY TO JEST PRAWDA?
    Z podpisów to mogę wnioskowac conajmniej 4 osoby: Kasia, Łukasz, Peter, Aleksandra.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów