Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Zadania Główne. Problem z brązem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zadania Główne. Problem z brązem

Witam,
    Mam w księdze zadań mam zadanie " więcej jednostek" tam jest pod zadanie "nowe plany" polega ono na posiadaniu produkcji narzędzi na poziomi 1.2K, produkcji brązu na 0, produkcji węgla na 0 i poiadaniu w magazynie 8K narzędzie. Mam problem, zwiększyłem produkcję narzędzi i wyłączyłem piece do brązu mimo to nie pokazuje mi w księdze zadan ze produkcja brazu jest na 0. dopiero gdy wyłącze warsztaty lusarza pokazuje mi produkcje brazu na 0 ale i narzedzia mam na 0 wiec nie moge zaliczyc zadania.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tam jest przynajmniej 0, masz wytwarzać więcej niż zużywasz ( bilans dodatni, przynajmniej 0/12 h) a wiec albo premiuj produkcje, albo zatrzymaj zużycie

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Tego typu problemy raczej się rozwiązuje bezpośrednio na Pomocy, to nie jest problem techniczny tylko brak zrozumienia co "poeta" tłumaczący treść zadania miał na myśli Pytania tego typu są wałkowane na Pomocy wielokrotnie każdego dnia i na pewno znalazłby się jakiś dobry człowiek, który by udzielił wsparcia A faktycznym problemem technicznym jest tutaj samo tłumaczenie.

Uprawnienia umieszczania postów