Zobacz wyniki ankiety: Czy chciał byś dostać darmowy śnieg na swojej wyspie?

Głosujących
32. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

26 81.25%
  • Nie

6 18.75%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Śnieg!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Śnieg!

Witam ponownie Mój wcześniejszy post został usunięty z powodu nadużycia koloru i wielkości czcionki To po co są takie opcje? Skoro nie można z ich korzystać ? A więc zacznę od tego : Jeśli Ci się nie podoba pomysł to po prostu się nie wypowiadaj.. Bo jakieś dziecinne mądrości są zbędne.. Chcieli byśmy wynegocjować prezent Świąteczny dla graczy w postaci ŚNIEGU na wyspie za free. Czemu mamy za niego płacić prezentami? Raz do roku administracja mogła by fundnąć coś takiego dla graczy. W większości gier online takie akcenty Świąteczne są wprowadzane za darmo. Nie wypada ciągle brać czasem trzeba coś dać Pozdrawiam i Wesołych Świąt.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    zastanawiam się czy gra chce zarobić czy stracić na forum przydało by się parę reklam i na stronie głównej także. Chcecie kasy to pozyskujcie ją z graczami a nie od graczy. Jak wy będziecie fer to i my będziemy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dokładnie

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Jestem wstanie współpracować z administracją wspomóc radami. Grałem w setki gier. Ta gra ma potencjał. Ale admini muszą z nami współpracować my razem tworzymy tą grę bez nas niema gry i bez adminów również proponuje współprace.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    hmm pomyślmy w grze za free masz prezenty za free i mozesz je za free wymienić na śnieg... ja tu nie widzę kosztu. btw. po dłuższym czasie ta biel jest męcząca dla oczu i trochę denerwująca... przynajmniej dla mnie

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym tego śniegu w obecnej wersji nie chciała, na testowym po 10 minutach zlikwidowałam, bo za bardzo daje po oczach, a budynki wydają się być takie same, więc trudno się ogarnąć na wyspie.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    śnieg jest paskudny, ale jakby dali za free (co niby jest napisane jak sie logujesz do gry, ze każdy mial dostać) to z checia bym go sprzedał

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a jak powrócić do normalnego wyglądu jak zlikwidować śnieg ??

Acoma
    Wyprodukuj 'Rozbłysk słońca' - koszt 1 rybka.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    To ja bym dodał że przydało by się delikatnie zmodyfikowac śnieg ponieważ mapa jest strasznie nieczytelna przez jego opad przydało by się np źródła surowców zostawić w takich kolorach jakie były oraz mniej modyfikowac budynki. Teraz to wygląda troszkę jakby ktoś mi wyłaczył kolory w grze (nie licząc zielonych drzew )

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów